Acasa Jocuri Jocuri care cu siguranta merita jucate pe ps3

Jocuri care cu siguranta merita jucate pe ps3

by Dragos Schiopu

6863355420_0652ae2baf_zAvand in vedere ca anul 2013 a fost un an bun pentru PS3. m-am decis sa prezint cateva jocuri care merita jucate.

The Last of Us
Este cu siguranta cel mai bun joc pentru PS3. Actiunea se petrece intr-o lume apocaliptica, in care omenirea a fost lovita de o boala misterioasa. Personajele principale ale jocului sunt 2 supravietuitori, Joel, un barbat de 40 de ani si Ellie o adolescenta care sunt nevoiti sa lupte pentru a supravietui.
Ceea ce face din acest joc un joc uimitor este ca reuseste sa spuna o poveste plina de emotie si dramatism, una dintre cele mai impresionante povesti din gaming-ul de consola.

BioShock Infinite
Un joc a carei actiune se petrece intr-o lume imaginara, fantastica intr-un oras suspendat, pierdut in nori. Actiunea jocului este interesanta, BioShock Infinite fiind un first person shooter, in care ne este prezentata intr-un fel evolutia lui Elizabeth, care de la un copil curios si naiv ajunge sa fie o femeie puternica la sfarsitul acestui joc. Grafica excelenta si atmosfera orasului Columbia, care ofera unul dintre cele mai grozave peisaje dintre toate jocurile care au aparut in ultimul deceniu.

Grand Theft Auto V
Acest joc a revolutionat nu doar seriile anterioare ci si restul jocurilor de tip open world. Actiunea principala a jocului este conturata in jurul a 3 infractori care planuiesc sa dea lovitura. Acestia risca totul in incercarea de a da marea lovitura. GTA V are o grafica excelenta si o multime de lucruri care te fac sa uiti de lumea reala. Nu se poate spune ca multe jocuri au avut un succes la fel de mare ca si acesta.

Pe langa aceste 3 jocuri, mai pot aminti si Tomb Raider, Assassin’s Creed IV: Black Flag si Brothers: A Tale of Two Sons.

Toate aceste jocuri merita cu siguranta jucate, fiind adevarate capodopere a lumii jocurilor.

s-ar putea sa-ti placa