Acasa Telefoane Fa cunostinta cu noul concept iphone air si iphone 6c

Fa cunostinta cu noul concept iphone air si iphone 6c

by Dragos Schiopu

Prin simpla vizionare a filmuletelor de mai jos veti putea trece in revista ceea ce se presupune ca ar aduce nou compania Apple anul viitor. Acestia ne arata cum ar putea arata urmatoarele modele, dar cu siguranta nu vom stii prea multe pana in momentul lansarii.

Videoclipurile de la  Set Solutions ne ofera propriul punct de vedere cu privire la aspectul si noua tehnologie pe care Apple o pregateste pentru iPhone Air si iPhone 6C (C vine ce la curba, nu de la culoare). Aceste filmulete ne pun la dispozitie niste interpretari chiar foarte frumoase, dar care raman momentan doar la stadiul de ,,imaginatie”. Se estimeaza ca iPhone Air va fi de 1,5 mm de gros in partea de sus si 3 mm in partea de jos, acesta cantarind 70 de grame, dispunand de un ecran de sticla inovator.

Conceptul  iPhone 6C  dispune de un numar diferit de culori, precum este si iPhone 5C. Spre deosebire de modelul actual, 6C ar avea o curba pronuntata pe ecran similara cu cea a LG G Flex, spatele fiind plat.

Trebuie sa recunoastem ca videoclipurile sunt impresionante. Din pacate, ele nu sunt bazate pe realitate si, probabil,  putin prea frumoase pentru a fi adevarate. Vom vedea daca Apple vine cu ceva care arata ca produsele din aceste filme – sau, poate, ceva care arata chiar mai bine.

s-ar putea sa-ti placa