Acasa Jocuri Jocul oficial pentru turneul Ashes, o dezamagire totala

Jocul oficial pentru turneul Ashes, o dezamagire totala

by Dragos Schiopu

cricket

Nu prea des se intampla ca un joc sa starneasca atatea neplaceri, insa acest joc conform relatarilor este cu totul unul facut in mare graba. Distribuitorul 505 Games si-a cerut public scuze si a afirmat ca le vor fi restituiti banii tuturor celor care au achizitionat acest joc pe PC.

Un jurnalist din domeniul jocurilor a spus ca jocul este nefinisat si nici macar animatile nu sunt puse la punct, animatia de prindere chiar lipsind.

Dezvoltarea jocului pentru turneul Ashes trebuie sa fi fost un cosmar, data lansarii acestuia fiind amanata de mai multe ori, acesta fiind introdus pe Steam doar in data de 22 noiembrie, dupa luni de amanari, jocul ar fi trebuit sa fi fost lansat special pentru turneul Ashes care a avut loc vara aceasta.

Datele lansarii pentru Xbox 360, PlayStation 3 si Wii U nu au fost date niciodata.

Jocul are o multime de erori, astfel ca dupa scurt timp de la lansare, pe YouTube au fost inceput sa fie incarcate filmulete cu „micile scapari” ale jocului. Printre aceste clipuri este si un clip in care jucatorii sunt intr-o stare de confuzie totala, invartindu-se aiurea si aruncand mingea in toate directiile.

Cei de la 505 Games dau vina pe producatorul australian Trickstar Games, care chiar daca avea experienta mare in producerea acestor tipuri de jocuri, a fost in imposibilitatea de a depasi provocarile impuse de producerea acestui joc. Cei de la Trickstar Games nu au comentat in legatura cu aceasta problema.

Jocul acesta este o dezamagire totala pentru care oficialii si-au cerut scuze tuturor sponsorilor implicati in aceasta serie, dar cele mai profunde pareri de rau raman pentru fanii pe care i-au dezamagit.

Criticii au facut haz de necaz, spunand ca nu inteleg de ce 505 Games scoate jocul de la vanzare, pentru ca este cel mai bun joc de comedie al anului.

s-ar putea sa-ti placa