Acasa Jocuri Joaca-te cu lego direct din browser

Joaca-te cu lego direct din browser

by Dragos Schiopu

build with chromeZilele trecute cei de la Google au reusit sa puna pe picioare un proiect destul de ambitios, acesta se numeste Build with Chrome, site care va incerca sa te puna intr-o situatie de concentrare in asa fel incat la final sa obti ceea ce ai dorit cu adevarat.

Construirea cu ajutorul pieselor de lego este atat de intuitiva incat si bebelusii se pot descurca intr-un asemenea santier de lucru. acestia neavand neaparat nevoie de o instructie inainte, chiar si neindrumati pot sa realizeze ceva din pura imaginatie. Pe de o alta parte, trebuie mentionat ca nu conteaza varsta pe care o ai atunci cand te referi la constructia unei case din lego.

Revenim insa acum la Build with Chrome, acest site va ofera posibilitatea sa construiti ceea ce va doriti de pe orice dispozitiv care suporta browser-ul Google Chrome, putand mai apoi sa va conectati cu contul de Google+ si sa distributi tuturor prietenilor ceea ce ati realizat.

Acum daca stam sa ne gandim mai bine, caramizile virtuale nu sunt la fel de satisfacatoare ca si cele reale, dar totusi acestea au anumite avantaje. Nu trebuie sa mai sapam prin mormane foarte mari de piese pentru a o gasi pe cea potrivita si mai ales, putem sa ne schimbam culorile dupa bunul plac in asa fel incat viitoarea cladire sa arate in mare fel.

Build with Chrome este o comunitate in continua crestere la nivel mondial, poti vedea ce s-a mai construit dar totodata putem sa investigam si ce au facut ceilalti utilizatori direct din Google Map.

Acest concept este de ceva timp in sanul celor de la Google, insa abia acum toata lumea poate sa se delecteze cu aceasta sansa. Daca doriti sa va reamintiti de vremurile bune in care prin toata casa erau piese lego, acum este oportunitatea perfecta, marele avantaj al acestui serviciu este ca nu va mai trebui apoi sa faceti curatenie.

s-ar putea sa-ti placa