Acasa Jocuri 5 jocuri care se lanseaza in luna februarie

5 jocuri care se lanseaza in luna februarie

by Dragos Schiopu

loadoutLoadout este un joc dezvoltat de catre Edge of Reality, acesta va fi primul joc lansat in luna februarie, chiar in ziua de debut. Shooter-ul este reprezentat de abilitatile pe care personajul principal le detine, dar aici merita sa mentionam si ca are un sistem de crafting pentru arme care ofera peste 44 miliarde de combinatii posibile. Pe 1 februarie veti putea gasi acest joc gratuit in Steam.

Earth Defense Force 2025Earth Defense Force 2025 este un joc de tip third person shooter, acesta va fi disponibil pentru Xbox 360 si PlayStation 3 incepand cu data de 4 februarie. Jocul este reprezentat de o organizatie care are ca scop apararea planetei. Actiunea jocului este in anul 2025 atunci cand planeta noastra este din nou atacata de catre niste forte extraterestre. Jucatorii vor putea sa aleaga din patru clase de soldati si vor exista foarte multe vehicule: masini blindate, tancuri, elicopete si niste costume de ultima generatie.

Lightning Returns: Final Fantasy XIIILightning Returns: Final Fantasy XIII, acest joc va fi lansat pentru Xbox 360 si PlayStation 3 incepand cu data de 14 februarie. Jocul va beneficia de un gameplay diferit fata de ce ne-am obisnuit pana acum de la aceasta serie si multe alte imbunatatiri. Actiunea jocului are loc in ultimele 13 zile ale intregii omeniri. Jucatorii au sarcina sa calatoreasca pe mai multe continete, unde vor intalni mai multe personaje din cele doua jocuri anterioare. Din cauza evenimentelor din ultimii 500 de ani, o parte din aliati vor deveni dusmani, Lightning fiind considerata vinovata pentru inevitabila distrugere a lumii.

Nascar 14NASCAR 14 va fi lansat pe 18 februarie, fiind compatibil cu PlayStation 3, Xbox 360 dar si pentru PC. Jocul acesta te va pune la volanul unei super masini si te va propulsa in asa fel incat sa faci tot posibilul de a castiga cat mai multe competitii cu adversari de temut. Va trebui sa faci rost de cat mai multi sponsori in asa fel incat sa iti imbunatatesti in permanenta si sa urci cat mai sus in clasamentul oficial.

Men of War: Assault Squad 2Men of War: Assault Squad 2 jocul urmeaza sa fie lansat la doua zile dupa NASCAR 14. Acest joc face parte dintr-o serie aparuta in anul 2013, acesta fiind al treilea care poarta denumirea de Men of War. Jucatorii vor avea parte de foarte multa actiune si va cuprinde misiuni pentru lunetisti, misiuni stealth, dar si mai multe batalii mecanizate.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Alina 05-02-2014 - 08:24

Am încercat Loadout. Are o grafică foarte bună, însă parcă te oboseşte atâtea culori şi efecte. Parcă e mai fun Team Fortress 2, mai ales că poţi juca în echipe mult mai mari.

Comentariile sunt inchise.