Acasa Diverse Apple a lansat iOS 7.0.5 doar pentru iPhone 5s/5c

Apple a lansat iOS 7.0.5 doar pentru iPhone 5s/5c

by Dragos Schiopu

Apple lanseaza iOS 7.0.5, acest lucru se intampla la doar mai putin de doua luni de la lansarea iOS 7.0.4. Acest update este doar pentru iPhone-urile 5S si 5C disponibile pe piata din China pentru rezolvarea unor bug-uri ce tin de conectivitatea la reteaua GSM. Update-ul se poate face si fara fir, prin WiFi acesand Setari>Generale>Acualizare Software.

Acest update poate fi facut si pentru alte tari si din acest motiv daca vreti update-ul si nu vi-l gaseste, nu enici o problema pentru ca Apple a pus la dispozitie acest update la iOS 7.0.5 doar pentru anumite modele de iPhone 5S si 5C, cel mai bine este sa stati linistiti pana vine mesajul de update, confirmarea pe propriul device Apple.

Pana in prezent, utilizatori din China, Statele Unite ale Americii, Germania, Marea Britanie si Croatia au primit notificari privind update-ul la noul iOS 7.0.5, in Romania, inca nu este disponibil updateul.

Noua versiune de iOS 7.0.5 vine doar in intampinarea fixarii unor bug-uri si atat, nu aduce nimic spetaculos, in schimb odata cu iOS 7.1, despre care am discutat mai multe aici, vor veni si noile modificari vizibile din punct de vedere grafic.

Atentie, daca aveti jailbreak pe iPhone 5S/5C nu va recomandam acest update!

s-ar putea sa-ti placa