Acasa Tehnologie iWatch s-ar putea lansa mai curand decat crezi

iWatch s-ar putea lansa mai curand decat crezi

by Dragos Schiopu

Asa cum s-a mentionat intr-un articol precedent,  potrivit unor informatii aparute zilele trecute despre lansarea ceasului Apple, se preconizeaza faptul ca iWatch ar putea fi prezentat la fel ca noul iPhone si ca nou iPad la conferinta clasica din septembrie.

Apple-iPhone-6-and-iWatch-Rumors

Gadgetul promite sa apara cateva caracteristici si functii inovative, pe langa cele care sunt prezente la smartwatch-urile deja existente.  Acesta ar putea avea optiunile de conectare la sisteme inteligente  de control al unor aparate de uz casnic. De exemplu, cu ajutorul acestui fabulos ceas, posesorul acestuia  ar putea sa aprinda televizorul, sa controleze un sistem audio, sa regleze temperatura din camera cu ajutorul aparatului de aer conditionat si sa regleze luminozitatea incaperii.

iWatch va fi, bineinteles, integrat in planul unei case inteligente . Un astfel de gadget ar putea insemna inceputul unui noi ere tehnologice si poate reprezenta confortul familiilor dintre cele mai modeste pana la cele cu pretentii exagerate. Impactul economic pe care il va avea pe piata tehnologiei se asteapta a fi unul colosal si se pare ca va produce un nou val de ieftiniri in ceea ce priveste produsele similare deja existente de la celelalte companii.

iwatch-concept-montre-connectee-apple-james-ivaldi7

Cei care lucreaza la confectionarea si asamblare acestui ceas inteligent analizeaza trei tipuri de ceasuri din punctul de vedere al marimilor: 1.3 inchi, 1.4 inchi, 1.5 inchi. Cele trei tipuri de ceasuri vor avea ecran flexibil OLED. Specialistii de la Corning au anuntat anul trecuta ca au descoperit metoda prin care ar obtine o sticla flexibila  care ar putea fi folosita in cazul iPhone-urilor, iPad-urilor, dar si in cazul acestor smartwatch-uri. Din ceea ce se zvoneste se poate intelege faptul ca acest model de sticla, WillowGlass, se poate curba la fel de bine bine la fel precum o coala de hartie.

iw1

Va fi foarte interesant sa aflam cum va fi aplicata aceasta sticla pe ecranul telefoanelor, tabletelor si ceasurilor. In ceea ce priveste sistemul de operare al ceasului, acesta va fi bineinteles iOS si va avea incorporat asistentul personal SIRI. Asadar majoritatea functiilor pe care le indeplineste un iPhone sau un iPad le vom putea utiliza cu ajutorul acestui gadeget de pe mana stanga.

s-ar putea sa-ti placa