Acasa Computere iSTYLE deschide primul magazin Apple Premium Partner din România

iSTYLE deschide primul magazin Apple Premium Partner din România

by Dragos Schiopu

iSTYLE, rețeaua de magazine specializate în produsele Apple, a anunțat deschiderea primului magazin Apple Premium Partner din România. Acesta este situat în mall AFI Cotroceni și a fost inaugurat pe 8 aprilie.

Noul magazin iSTYLE a fost transformat într-un concept de Apple Store, beneficiind de un design complet nou, similar cu cel al magazinelor Apple din întreaga lume. Spațiul, ce se întinde pe o suprafață de aproximativ 200 mp, este de două ori mai mare decât înainte, având un număr triplu de produse și specialiști de vânzări, pentru a asigura o experiență de cumpărături premium.

Investiția totală în noul magazin a depășit 1 milion de euro, incluzând renovarea, mobilierul și oferta specială pentru deschidere. Valeriu Ion, General Manager iSTYLE România, Bulgaria și Adria, a declarat că statutul de Apple Premium Partner reprezintă un pas înainte în evoluția rețelei iSTYLE și în relația cu clienții și partenerii.

Magazinul adoptă stilul Apple în designul său, având echipamente și mobilier de la furnizori cu care Apple colaborează direct. De asemenea, acesta este pregătit pentru a funcționa fără o casă de marcat fizică în viitorul apropiat.

În noul spațiu, produsele și accesoriile Apple sunt expuse într-un mod optim pentru ca clienții să le poată testa înainte de a le achiziționa. Serviciile de service sunt rapide și eficiente, oferind posibilitatea înlocuirii ecranului unui iPhone sau a bateriei în aceeași zi.

În magazin, angajații specializați au beneficiat de formare exclusivă pentru partenerii Apple Premium și vor oferi în mod regulat training gratuit și workshop-uri deschise publicului larg. De asemenea, iSTYLE acordă o atenție sporită antreprenorilor și companiilor mici și mijlocii, punând la dispoziție un specialist în utilizatori corporate și soluții financiare.

Dragoș Vrînceanu, Retail Manager iSTYLE România, a menționat că deschiderea primului magazin Apple Premium Partner în țară reprezintă un obiectiv important atins și că rețeaua își propune să extindă acest concept în cât mai multe din cele 15 magazine iSTYLE existente în România.

s-ar putea sa-ti placa