Acasa Tehnologie iPhone si Apple A7

iPhone si Apple A7

by Dragos Schiopu

Fanii Apple sunt cu siguranta nerabdatori sa apara urmatorul iPhone. Acesta trebuie sa aiba specificatii de top pentru a putea concura cu producatori de renume precum Samsung sau LG. Nici Nokia nu iese din socoteala, mai ales ca noul Nokia Lumia 1020 impresioneaza din toate punctele de vedere, iar Microsoft anunta un upgrade major pentru sistemul sau de operare mobil, Windows Phone 8.1

ipad-mini-1351017524Noul procesor pregatit de Apple este numit A7 si este pe arhitectura 64 bit. De asemenea, noul procesor promite o performanta cu 31% mai mare decat Apple A6 ( fiind integrat in iPhone 5 si generatiile mai noi de tablete iPad ). De asemenea, noul procesor A7 va fi integrat in viitoarea generatie de iPad.

Fiind mult mai rapid, noul procesor aduce atuuri noului telefon. Se zvoneste ca Iphone 5 ar putea avea un cititor pentru amprente, astfel nu mai este nevoie de parola. Cu un cititor de amprenta securiatea telefonului se dubleaza.

Ce se mai poate vehicula pe internet este un iPhone 5C, versiunea mai ieftina a lui 5S. Telefoanele ar urma sa se lanseze pe 10 septembrie, dar nu este nimic oficial in acest sens.

Totusi, pentru a impresiona iPhone are nevoie si de o camera foarte buna care sa tina pasul cu Nokia, Samsung sau LG. Cele trei companii din urma au pus accentul pe un flagship foarte puternic. Galaxy S4 sau LG G2 sunt nume grele cu procesoare foarte bune. Ramane de vazut daca noul A7 poate sa faca fata unui Qualcomm Snapdragon 800.

s-ar putea sa-ti placa