Acasa Telefoane iPhone 6S si iPhone 6S Plus sunt disponibile la pre-comanda la Telekom

iPhone 6S si iPhone 6S Plus sunt disponibile la pre-comanda la Telekom

by Dragos Schiopu

Va vorbeam ieri despre numarul record de vanzari pe care cei de la Apple au reusit sa il inregistreze cu ocazia lansarii noilor telefoane de top iPhone 6S si iPhone 6S Plus. Dupa cum ziceam si in articolul respectiv, nu ar trebui sa ne mire numarul mare de comenzi deoarece vorbim despre telefoane de top care apartin unui brand de top, iar aceste doua aspecte sunt mai mult decat o justificare perfecta.

Totusi poate v-am amagit putin cu acel articol si v-am facut sa va doriti si voi unul dintre cele doua modele iPhone sau, de ce nu, poate pe amandoua. In cazul in care chiar asa s-a intamplat, atunci trebuie sa va ofer tot eu si o veste buna, sau o solutie. Depinde cum doriti sa o priviti. De fapt, vestea buna vine din partea celor de la Telekom care vor sa aduca printre primii iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania, cele doua modele fiind pregatite deja pentru precomanda.

Mai exact precomenzile vor putea fi facute incepand de vinerea aceasta, 2 octombrie, pe site-ul oficial al celor de la Telekom, si anume Telekom.Ro.

Nu ni s-au oferit insa detalii legate de pretul pe care cele doua telefoane il vor avea, insa cu siguranta vom afla si acest aspect vineri, atunci cand vor incepe precomenzile. Pe siteul oficial Apple iPhone 6S are un pret de 649$ iar iPhone 6S Plus un pret de 749$.

In legatura cu specificatiile tehnice, ambele telefoane stau foarte bine la acest capitol. iPhone 6S este versiunea mai mica, cu un ecran de 4.7 inch, deci este foarte probabil sa aiba si un pret mai mic fata de modelul iPhone 6S Plus care este dotat cu un ecran ceva mai mare, de 5.5 inch. In rest vorbim despre niste telefoane cu un design foarte atragator, cu ecrane retina HD, dotate cu un chip A8 pe o platforma de 64 biti, cu un procesor M8 pentru monitorizare precum si cu o camera noua de 8 MP dotata cu autofocus.

Totusi nu este nevoie sa vorbesc despre specificatiile noilor terminale Apple deoarece este deja foarte clar faptul ca vorbim despre niste telefoane de top si nu despre orice model de smartphone ce poate fi cumparat de la orice colt de strada pentru doar cateva sute de lei.

iphone-6s-plus

s-ar putea sa-ti placa