Acasa Portabile Dell Inspiron 3551 este un laptop ieftin si bun

Dell Inspiron 3551 este un laptop ieftin si bun

by Dragos Schiopu

Dell Inspiron 3551 este un laptop bun care vine la un pret foarte bun si are parte si de o reducere. Acest laptop este excelent pentru navigarea pe internet, muzica, jocuri cu cerinte mai mici sau jocuri browser, utilizarea de programe profesionale precum Adobe Photoshop sau pentru facultate. El vine cu Ubuntu ca sistem de operare implicit, dar se poate achizitiona si un Windows.

Dell-XPS-13

Dell este unul dintre cei mai buni producatori de laptop-uri, iar pentru mine este chiar un lider in acest domeniu. Cel mai mult mi-a placut ca aceste laptop-uri ofera o racire foarte buna, iar temperatura lor nu creste brusc si nu apar probleme de throttling. Laptop-ul care vi-l prezint astazi este unul destul de ieftin, dar care acopera 80% din activitatile oricarui utilizator.

Dell Inspiron 3551 nu este un laptop de gaming, el este un device care asigura o functionalitate foarte buna in majoritatea programelor actuale. Se poate utiliza Photoshop, Dreamweaver, Eclipse sau alte astfel de programe, insa nu va oferi o performanta foarte mare in ele. Ele vor rula bine pentru un laptop de doar 1200 de lei. Trebuie sa tinem cont de pret, iar acesta este o solutie foarte buna pentru oricine vrea un astfel de device la un pret cat mai mic.

Hardware-ul de care dispune acest model este standard pentru categoria lui de pret. Vorbim despre un Intel Pentium quad core N3540 de 2.16Ghz si 4GB de RAM DDR3 la 1600 Mhz. Memoria lui este de 500 GB utilizand un HDD de 5400 rpm.

Diagonala lui are 15.6 inci si vine cu o rezolutie HD 1366 x 768. Este normal sa detina o astfel de rezolutie din moment ce este un model entry level ce are ca rol sa asigure o functionalitate modesta pentru majoritatea aplicatiilor. Chiar daca timpul de executie este mai mare, programele vor rula destul de bine.

Autonomia laptop-ului este si ea destul de buna. Bateria este un Li Ion cu patru celule care asigura 4 ore de funtionare continua. Este ajutat foarte mult de procesor si display care nu consuma foarte mult.

Cel mai important este pretul de 1200 de lei. Acest laptop poate fi achizitionat de la Emag.

O alta alegere si mai buna este modelul Dell Inspiron 3543 care are un procesor mult mai eficient energetic, dar la fel de bun ca cel de pe modelul anterior. Pretul laptop-urilor are parte de o reducere semnificativa.

s-ar putea sa-ti placa