Acasa Telefoane Inovatia vine din China cu Oppo N3

Inovatia vine din China cu Oppo N3

by Dragos Schiopu

Chinezii de la Oppo au oameni foarte buni in ceea ce priveste partea de design. Oppo se numara printre putinii producatori de telfoane mobile care inoveaza. Si prin inovatie nu spun sa spui ecran cu o rezolutie mai mare sau pur si simplu sa maresti display-ul de la an la an.

Oppo N3

Oppo este o companie chinezeasca care a surprins lumea cand a lansat modelul Oppo N1. Acest telefon avea o camera foto rotativa ce permitea utilizarea camerei performante de pe spate pentru apeluri video. Telefonul venea direct cu CyanogenMod, deci avea inca un avantaj. Acum Oppo impresioneaza placut cu viitorul flagship N3 care are un design impresionant, daca nu chiar spectaculos.

Cand Oppo a creat N1 a vrut sa aduca pe piata ceva nou, revolutionar si a realizat asta. Acum, N3 este un upgrade major pentru N1. Viitorul flagship arata mai bine fiind mai patratos. Camera arata si ea destul de bine, desi as putea sa spun ca exista un spatiu prea mic intre marginea de sus si camera care ar putea impiedica oarecum bara de notificari din Android. Dar nu cred ca va fi atat de incomod. Oricum, Oppo N3 este un upgrade major, arata mult mai bine si are la baza o idee originala.

Fata de alti producatori Oppo a inovat. Find 7, de exemplu, are un timp foarte bun de incarcare al bateriei, N1 a revolutionat ideea de selfie. Marii producatori precum Apple stiu doar sa revolutioneze pretul, din mai mare in mai mare. LG este alt producator care are un design propriu. LG G2 a revolutionat si el piata telefoanelor, dar calitativ este sub nivelul asteptarilor avand probleme majore cu display-ul.

Nu am mai vazut inovatie la alte modele. Sigur, putem adauga Xiaomi, dar Xiaomi are doar telefoane cu preturi mici si dotari de top. Nu este o inovatie, ci un lucru bun pentru noi. Si pe mine ma incanta sa am parte de un telefon raportat corect pret/calitate/configuratie. Practic asta vrem toti.

Daca as caracteriza Oppo intr-un cuvant, acela ar fi „inovatie”.

s-ar putea sa-ti placa