Acasa Tehnologie iOS 7.03

iOS 7.03

by Dragos Schiopu

ios 7.03 updateApple a lansat ieri (in data de 23 octombire) un update care ar trebui sa rezolve mai multe probleme, legate de securitate cat si de mai multe bug-uri.

In primul rand, noul update rezolva problema pentru iMessage. Aceasta problema a fost semnalata de mai multi utilizatori, acestia spunand ca nu toate mesajele ajung la destinatie, astfel doar o parte din mesaje se puteau trimite. Un bug destul de enervant spun eu, mai ales ca a trecut destul de mult timp de cand s-a lansat iOS 7. De asemenea, s-a mai corectat o eroare ce nu putea lansa iMessage.

O alta eroare, destul de importanta, fiind un bug de securiate reprezenta trecerea de ecranul de blocare fara folosirea parolei.

O eroare mai putin importanta, dar utila pentru gameri este calibrarea corecta a acceleromentrului. Astfel iOS 7.03 rezolva cele mai importante probleme. Sa speram ca Apple va testa viitorul iOS pe care il va lansa, deoarece iOS 7 a debutat cu foarte multe erori inca din prima zi (18 septembrie). Totusi, Tim Cook a declara ca este incantat de iOS 7.

s-ar putea sa-ti placa