Acasa Tehnologie Intel lanseaza doua gadgeturi pentru iubitorii de sport

Intel lanseaza doua gadgeturi pentru iubitorii de sport

by Dragos Schiopu

In general cei de la Intel sunt cunoscuti pentru faptul ca realizeaza unele dintre cele mai bune procesoare pentru calculatoare. Se pare insa ca acestia nu se mai multumesc doar cu reputatia de buni producatori de procesoare si astfel au lansat doua gadgeturi pentru cei care adora sa faca miscare. Mai exact este vorba despre Basis Peak si SMS Audio BioSport, niste casti si un ceas inteligent care au fost concepute special pentru pasionatii de fitness.

Parca avem mai mult spor la alergat atunci cand avem niste casti in urechi si niste muzica buna, nu? Ei bine pentru ca nu putem alerga fara casti, SMS Audio BioSpot au fost gandite special pentru astfel de momente. Acestea au fost produse de catre un brand american destul de cunoscut mai ales pentru faptul ca este detinut de catre rapperul 50 Cent. Astfel nu cred ca mai putem avea vreun dubiu in legatura cu calitatea muzicii ascultate la aceste casti.

SMS Audio BioSpot au fost gandite ca niste casti ce pot fi folosite de catre orice sportiv, indiferent ca este vorba de un simplu amator sau un campion olimpic. Acestea ofera o multime de functii interesante printre care se afla si senzorul optic built-in care ajuta la masurarea ritmului cardiac din timpul exercitiilor precum si din pauza dintre acestea. De asemenea utilizatorii beneficiaza de mai multe date inregistrate de catre aceste casti, date ce pot fi mai apoi interpretate cu ajutorul unui telefon inteligent pe care sa se regaseasca si aplicatia RunKeeper.

Cred ca nu mai este cazul sa spunem si faptul ca sunt niste casti rezistente la apa si transpiratie nu? Tin totusi sa vorbesc despre designul placut al acestora de cauciuc realizat in asa fel incat sa nu alunece din urechi.

Dupa cum am zis si mai sus, SMS Audio interactioneaza tare bine cu aplicatia RunKeeper de care cu siguranta ati auzit daca faceti fitness si nu au nevoie de alimentare ci trebuie doar conectate la smartphone. Poate ca dupa ce ati citit mica mea descriere de mai sus, va intrebati cat costa castile celor de la Intel. Nu vreau sa va tin in suspans asa ca va zic ca pretul acestora este de aproximativ 700 de lei si pot fi achizitionate din Media Galaxy.

20150324_105053

Tot astazi a fost prezentat si ceasul Basis Peak al celor de la Intel care este produs de catre compania BASIS. Acesta dispune de 5 senzori si la fel ca in cazul castilor de mai sus, este un gadget dedicat iubitorilor de sport. Mai exact, ceasul monitorizeaza intreaga activitate astfel incat ne ofera detalii legate de ritmul cardiac, numarul pasilor, numarul de calorii arse precum si detalii despre somn. Tot la fel ca in cazul castilor, si ceasul Basis Peak este rezistent la apa si la transpiratie. In ceea ce priveste autonomia, aceasta este de aproximativ 4 zile.

Foarte placut este si designul acestui ceas. Basis Peak dispune de un ecran cu touchscreen cu tehnologia Gorilla Glass 3 TM. De asemenea materialul din aluminiu ii ofera pe langa aspectul si o rezistenta sporita. Acesta poate fi conectat atat la telefoanele cu iOS cat si la cele cu Android pentru a oferi diferite alerte.

Din pacate nu s-a vorbit insa despre pretul acestui ceas astfel incat nu poate fi inca achizitionat.

s-ar putea sa-ti placa