Acasa Diverse Instant 2.0, aplicatia care te ajuta sa iti monitorizezi activitatile

Instant 2.0, aplicatia care te ajuta sa iti monitorizezi activitatile

by Dragos Schiopu

Daca esti mereu la curent cu cele mai noi aplicatii si iti place sa te folosesti de tehnologie pentru majoritatea lucrurilor din viata ta(in ziua de azi, avem aplicatii pentru orice), atunci noua aplicatie Instant 2.0 te va ajuta sa urmaresti diferite activitatii din timpul zilei sau chiar derulate pe o perioada mai lunga. Aplicatia, disponibila momentan doar pentru smartphone-urile care folosesc sistemul de operare Android, iti permite sa inregistrezi aproape orice doresti, inclusiv bateria utilizeaza de telefon intr-un interval de timp, activitatea fizica zilnica sau chiar timpul pe care il petreci calatorind.
instant_quantified_app_play_store
Aplicatia Instant 2.0 isi are, intr-o oarecare masura, baza in aplicatii mai vechi, cum ar fi Moment si Checky, acestea de pe urma axandu-se pe inregistrare timpului petrecut utilizand telefonul si permitandu-ti sa fixezi reguli proprii pentru a reglementa un eventual exces. In schimb, noua aplicatie Instant 2.0 iti va permite sa urmaresti aproape tot ce te intereseaza.

Una dintre caracteristicile care diferentiaza aplicatia Instant 2.0 de restul este integrarea in Google Fit, platforma de sanatate Google, care le permite utilizatorilor sa aiba, in timp real, acces la cele mai noi aplicatii despre sport, sanatate si viata de zi cu zi.
unnamed
Instant 2.0 pot urmari, de asemenea, numarul de deblocari zilnice ale telefonului, utilizarea aplicatiilor si in plus, iti permite sa iti stabilesti limite zilnice, similare cu cele ale aplicatiilor mentionate mai sus, dar si memento-uri si notificari pe care le vei primi pentru a te avertiza atunci cand esti aproape sa atingi limita impusa.

Instant 2.0 poate fi descarcata gratuit din magazinul Google Play, iar creatorul acestei aplicatii, Shashwat Pradhan, a declarat ca in curand va fi disponibila si varianta pentru iOS. Instant 2.0 se dovedeste a fi extrem de utila pentru aceia dintre noi care avem un program incarcat si nu putem sa tinem contul timpului petrecut de-a lungul unei activitati, informatii care ne pot fi de folos la un moment dat. Ei bine, cu Instant 2.0, ai posibilitatea sa stii permanent cum iti petreci timpul.

s-ar putea sa-ti placa