Acasa Tehnologie Instalarea produselor Open Source fara necesitatea unor cunostinte tehnice avansate

Instalarea produselor Open Source fara necesitatea unor cunostinte tehnice avansate

by Dragos Schiopu
softaculous

softaculousAvand in vedere ca in ultimii 3 ani eu am lucrat la un produs similar in compania unde lucrez am fost incantat sa descoper la mxhost.ro un asfel de produs  de hosting care ofera o foarte mare simplitate in instalarea unei aplicatii opensource.

Astfel daca vrei sa ai de exemplu un blog (wordpress) sau un forum (phpBB, simplemachines) sau alte cms-uri (drupal, joomla) si nu esti deloc tehnic le poti avea foarte usor instalate prin acest pachet serviciu numit Softaculous.

Stiu ca sunt si alte firme de hosting care ofera astfel de produse dar in review-urile pe care le am citit se pare ca Softaculous este cel mai bun dintre ele.

Deci daca esti interesat de gazduire web pentru pagina ta si doresti sa ai si un blog sau un forum pentru ea poti apela cu incredere la mxhost.ro pentru a le avea si pe acestea fara nici un fel de bataie de cap din partea ta.

Bineinteles ca aceste pachete au anumite limitari si ca la un moment dat daca afacerea ta evolueaza va trebuii sa treci pe o instalare custom facuta de cineva care are cunostintele tehnice necesare dar pentru inceput e o solutie tehnica destul de eficienta si care nu implica batai de cap.

Si ca sa va dati sema cam cate posibilitati aveti este vorba de 170 de aplicatii/scripturi open soucre care se pot instala foarte simplu de Softaculous.

O sa revin in curand cu un articol dedicat acestor servicii SAS si voi incerca sa fac o comparatie intre ele.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Petre Danutz 29-04-2011 - 19:13

foarte interesant. foarte bun acest post, mai ales pentru cei ce au nevoie de niste cunostinte suplimentare si se lasa batuti.
gg haotik

Comentariile sunt inchise.