Acasa Tehnologie Instagram a depasit 200 milioane de utilizatori activi

Instagram a depasit 200 milioane de utilizatori activi

by Dragos Schiopu

InstagramInstagram este o retea de socializare care a prins destul de bine si la noi in tara, aceasta avand un progres uimitor in ultima perioada, trecand de foarte mult timp peste Twitter, retea care stim bine cu totii ca nu prea a fost foarte apreciata de catre romani.

Asa ca, marti, serviciul de photo sharing a anuntat ca Instagram a depasit deja pragul de 200 milioane de utilizatori activi in fiecare luna, semnaland totodata un ritm constant de cerestere pentru reteaua sociala.

Compania Facebook, cea care a cumparat Instagram acum o buna perioada de timp a declarat ca au in comun peste 20 de miliarde de fotografii pana in prezent. In urma cu 6 luni, Instagram avea aproximativ 150 de milioane de utilizatori activi, iar acum un an numarul utilizatorilor se invartea undeva in jurul a 100 de milioane, deci, de aici vin aceasta crestere constanta.

Acestia au mai declarat ca in ultimele 6 luni au vazut ca pe Instagram s-au creat foarte multe comunitati noi, unde putem sa le remarcam pe cele pentru orase sau localitati, statiuni turistice, scoli, sport si asa mai departe. Prin aceste comunitati se leaga noi prietenii bazate pe creativitate, dar aduc un mare plus pentru ca pot intra in contact persoane de pe tot globul chiar daca nu vorbesc aceeasi limba, o poza face cat o mie de cuvinte. Pe langa, se organizeaza foarte multe intalniri la nivel local, national cat si mondial, si la noi existand foarte multe.

Totodata, se pare ca Instagram doreste sa se indeparteze tot mai mult de Foursquare, un serviciu care ii ajuta sa indice locul unde a fost realizata o anumita fotografie, acest lucru dorind a fi schimbat cu clasicul check-in al celor de la Facebook, adica un mod mai familiar de a genera locuri. Dar, este de amintit ca si in viitor utilizatorii vor putea utiliza Foursquare, doar ca Facebook va fi la baza.

s-ar putea sa-ti placa