Acasa Tehnologie ING Bank si ePayment lanseaza serviciul Home’Pay

ING Bank si ePayment lanseaza serviciul Home’Pay

by Dragos Schiopu

ING Bank si ePayment lanseaza de plata online serviciul, Home’Pay, care nu necesita card si date personale. Deocamdata acest serviciu este disponibil clientilor ING Bank in agentia de turism Paravion, „urmand sa fie implementat in alte 100 de magazine online”, dupa cum citeaza ziarul Romania Libera.

„Dezvoltarea acestei noi metode de plata este prima dintr-o strategie mai ampla a ePayment de diversificare a portofoliului de produse si de extindere a metodelor de plată. Pentru cumparatori va fi sigur si mult mai usor, practic, la un click distanta, sa utilizeze plata prin Internet Banking pentru achizitia de produse si servicii. Magazinele online vor beneficia de mai multe optiuni de plata online integrate pe aceeaşi platforma tehnica si in acelasi flux operational si financiar”, explica Daniel Nicolescu, CEO GECAD ePayment.

„Avantajele acestui serviciu rezulta si din lipsa oricaror taxe sau comisioane in timpul platii si a faptului ca nu trebuie sa te inregistrezi pe niciun sistem sau site atunci cand faci o plata. In functie de reactia clientilor nostri vom extinde lista site-urilor partenere unde acestia vor putea folosi serviciul ING Home’Pay”, declara Stefan Radu, Director Dezvoltare Produse Retail ING Bank.

Sursa foto

s-ar putea sa-ti placa