Acasa Tehnologie Incarcatorul de mobil perfect pentru masina ta

Incarcatorul de mobil perfect pentru masina ta

by Dragos Schiopu

Ultima data cand am fost plecata mai mult timp de acasa mi-am dat seama ca as avea nevoie de un incarcator pentru telefon pentru masina, adaptabil atat pentru sitemul android, cat si pentru IOS. Am vrut sa vad daca exista un asemenea gadget si in schimb am gasit un dispozitiv cu mult mai sofisticat si complex. Si asta deoarece poate realiza urmatoarele lucruri:

  • convorbiri hands-free;
  • pornire muzica cu ajutorul telefonului;
  • poate controla aplicatii;
  • un incarcator rapid pentru masina;
  • sistem de navigatie;

Cred ca acest dispozitiv este mult mai inteligent decat as fi crezut eu si pare a fi adaptabil pentru orice tip de telefon si de ce nu, masina. Astfel ca iti poti lasa grijile deoparte fara sa te mai gandesti ca vei ramane fara telefon si fara sa iei legatura cu ceilalti. In plus de asta te ajuta sa te bucuri de timpul petrecut in masina indiferent cat de lung este drumul pana la destinatie.

Iar pentru cei ce se tem ca ar putea fi un dispozitiv prea mare sa stiti ca acesta are doar 2.95 inchi si asa cum spuneam si mai devreme este mult mai inteligent decat m-as fi asteptat eu. Iar pentru a va demonstra inteligenta si utilitatea acestuia am sa las mai jos un clip video pe care sa-l urmariti cu atentie.

s-ar putea sa-ti placa