Acasa Telefoane Clientii Vodafone Romania vor putea folosi in roaming beneficiile de voce si date, fara costuri suplimentare

Clientii Vodafone Romania vor putea folosi in roaming beneficiile de voce si date, fara costuri suplimentare

by Dragos Schiopu
Vodafone Romania

Veste buna pentru clientii Vodafone inca de la inceputul acestei saptamani. Motiv de bucurie pentru clientii Vodafone Romania ce vor putea folosi in roaming beneficiile de voce si date, fara alte costuri suplimentare. Mai exact beneficiile de minute si date nationale incluse in abonamentele si extra-optiunile pentru cartele preplatite vor putea fi folosite si in roaming in Spatiul Economic European, alcatuit din toate tarile din Uniunea Europeana plus Islanda, Lichtenstein si Norvegia .

Ba mai mult decat atat este cunoscut faptul ca Vodafone este lider global pe segmentul serviciilor de roaming 4G. Oferta face parte din campania prin care operatorul aniverseaza 20 de ani in Romania si este valabila pentru clientii noi si pentru cei care isi reinnoiesc abonamentele incepand de la 10 euro, precum si pentru cei care isi activeaza extra-optiuni la cartele preplatite incepand de la 8 euro. De asemenea, apelurile primite de abonatii Vodafone Romania in roaming in Spatiul Economic European vor fi gratuite.

Portofoliul de abonamente lansat recent pentru companii de catre Vodafone ofera posibilitatea de a folosi, bineinteles fara costuri suplimentare, beneficiile de minute si de date incluse si in tarile din Spatiul Economic European.  Un factor important este acela ca Vodafone este lider global incontestabil pe segmentul serviciilor de roaming international 4G, potrivit unui raport efectuat de firma globala independenta de cercetare Ovum.

Iar potrivit acestui raport se dovesdeste ca Vodafone ofera roaming 4G in peste 100 de destinatii, ceea ce reprezinta mai mult decat dublul numarului de destinatii oferite de ceilalti operatori. Lista completa a tarilor in care serviciile de roaming 4G ale Vodafone Romania sunt active este disponibila aici. Vodafone Romania aniverseaza 20 de ani pe tot parcursul anului 2017 printr-o serie de initiative dedicate clientilor, iar oferta speciala de servicii in roaming pentru clientii persoane fizice este cea mai recenta dintre acestea. Iar mai multe detalii despre toate aceste initiative veti gasi pe vodafone.ro

s-ar putea sa-ti placa