Acasa Jocuri Imbogateste-ti cultura generala cu ajutorul unei aplicatii

Imbogateste-ti cultura generala cu ajutorul unei aplicatii

by Dragos Schiopu

Daca ar fi ca acum sa ne apucam sa intrebam lumea pe strada diferite chestii de cultura generala, cu siguranta vom avea o surpriza de proportii. Cultura generala scade treptat de la o generatie la alta, fapt care, din pacate, ne inchide mai mult mintea, chiar daca noi tindem sa credem ca suntem mai deschisi din cauza tehnologiei.

selkirk-college-rdi-technologies-banner-slideDupa parasirea bancilor din licee sau facultati, cu siguranta majoritatea nu prea mai deschidem carti, ba mai mult, de multe ori devenim mai delasatori din cauaza perioadei indelungate in care a trebuit sa invatam aproape zilnic.

Totusi, daca vrei sa ai un plus fata de restul persoanelor, poti acum sa-ti imbunatatesti cultura generala prin intermediul unei aplicatii, aceasta purtand denumirea de Owl. Principalul scop al acestei aplicatii este sa aduca intotdeauna ceva nou pentru utilizatori, in asa fel incat informatia sa nu se repete, ci sa creasca exponential.

Aplicatia are un design foarte atragator, bine optimizat si nu este incarcat cu tot felul de lucruri care iti pot distrage atentia de la a lectura tot felul de lucruri interesante. Ea este disponibila pana in acest moment pentru iOS si Android, dar nu este exclus ca Owl sa apara si pe telefoanele care ruleaza pe sistemul de operare Windows Phone.

Din spusele creatorului, a reiesit ca aplicatia a fost inzestrata cu foarte multa pasiune din partea acestuia, ideea pentru a o realiza venindu-i intr-o dimineata cand bea o ceasca de ceai.

Am testat aplicatia personal si pot spune ca inveti multe lucruri foarte interesante, pe care cu siguranta nu le stiai, sau daca le stiai, ti le-ai reamintit cu o placere deosebita. Pe final mai merita facuta o remarca, pentru a putea sa folosesti aceasta aplicatie cat mai bine, ai nevoie neaparat de un pachet de baza al limbii engleze, daca te descurci sa citesti un articol de pe un blog in engleza, cu siguranta aceasta aplicatie ti se potriveste.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Corneliu Sovan 27-07-2014 - 12:44

Dati si link-ul,sint multe aplicatii cu acelasi nume .Multumesc anticipat !!!

Comentariile sunt inchise.