Acasa Jocuri Imaginile din GTA V comparate cu cele din viata reala

Imaginile din GTA V comparate cu cele din viata reala

by Dragos Schiopu

La sfarsitul lunii martie, mai exact pe data de 24 va avea loc lansarea unuia dintre cele mai asteptate jocuri, GTA V (varianta pentru PC). Despre GTA V s-a mai vorbit aici, pe Digipedia in nenumarate randuri, asa ca, daca doriti sa aflati mai multe informatii despre cerintele minime de sistem si cele recomandate aveti aici un link cu toate informatiile necesare.

rsz_gta_v_1Cei de la Rockstar sunt renumiti pentru modul lor in care transpun locuri reale in jocurile lor, de aceea de foarte multe ori in randul fanilor intervine dorinta de a compara imaginile din jocurile GTA cu cele din realitate.

Special pentru a surprinde aceste diferente (dintre real si virtual), un fan al jocurilor GTA a fotografiat diferite locuri din Los Angeles, plimbandu-se pe strazi si mai apoi publicand toata munca sa pe internet.

Alte fotografii din GTA V si Los Angeles:

GTA V 2

GTA V 3 GTA V 5Serile de jocuri GTA au un renume aparte in randul fanilor, de aceea s-au si creat foarte multe comunitati ale pasionatilor. Chiar si la noi in tara sunt cateva astfel de comunitati, dar deocamdata nu ne putem compara cu cele care functioneaza foarte bine la nivel mondial.

Pentru si mai multe imagini comparative dintre GTA V si viata reala aveti aici link-ul pe care cu siguranta il asteptati. Acolo veti putea gasi chiar si numele cladirilor sau ale strazilor.

s-ar putea sa-ti placa