Acasa Telefoane Huawei se pregateste de lansarea primului lor telefon cu senzor de amprenta

Huawei se pregateste de lansarea primului lor telefon cu senzor de amprenta

by Dragos Schiopu

huawei-ascend-mate-7-12

Pentru o mai buna siguranta a detelor de pe telefon sau tableta, dezvoltatorii aplica o sumedenie de solutii, printre care si senzorul de amprenta. Senzorul de amprenta la momentul de fata s-a dovedit a fi cea mai eficienta metoda prin care ne putem tine telefonul in siguranta, avand unele dintre cele mai bune sisteme de protectie, astfel incat accesarea telefonului de catre o alta persoana sa devina aproape imposibila. Desigur, nu este in totalitate un sistem perfect, avand si mici nereguli pe partea de hardware, insa dezvoltatorii promit ca pe viitor senzorul sa devina unul dintre cele mai fiabile module.

In zilele noastre majoritatea senzorilor de amprenta sunt regasiti pe telefoanele scumpe, pe telefoanele inteligente a celor de la Samsung sau Apple, dar iata ca a venit si randul telefoanelor de buget, a celor ce ofera performanta si eficienta la un pret decent. Huawei este prima companie care si-a anuntat deja integrarea senzorului de amprenta pe viitorul telefon. Potrivit informatiilor primite de pe site-ul MyDrivers, Huawei a observat o diferenta destul de mare din punct de vedere a vanzarilor telefoanelor cu senzor de amprenta, avand un procent extrem de ridicat.

In comparatie cu telefoanele ce beneficiaza la momentul de fata de senzorul de amprenta, viitorul telefon a celor de la Huawei va costa numai 999 yuani, mai exact 160 de dolari. Din pacate, in afara de pret si existenta senzorului de amprenta, nu avem nici-o informatie cu privire la specificatiile telefonului, insa ne asteptam la ceva decent, asa cum ne-au obisnuit in decursul anilor. Compania va sustine un eveniment de presa pe data de 2 iunie in New York, loc in care speram sa vedem si acest telefon, eventual cu o lista completa de specificatii si caracteristici.

Ramane de vazut care va fi decizia celor de la Huawei in legatura cu senzorul de amprenta, cat de bine va fi integrat si cat de usor se va adapta cu utilizatorul.

s-ar putea sa-ti placa