Acasa Diverse Dubsmash te ajuta sa creezi videoclipuri amuzante

Dubsmash te ajuta sa creezi videoclipuri amuzante

by Dragos Schiopu

Am remarcat zilele acestea, pe aplicatia de socializare Instagram, videoclipuri amuzante in care apareau diferite persoane dar se auzeau voci celebre si / sau replici din filme. Am descoperit rapid ca erau create cu ajutorul aplicatiei pentru smartphone Dubsmash.

dubsmash

Exprima-te video este sloganul acestei aplicatii, iar modul de functionare este explicat in videoclipul de mai jos.

Deschizi aplicatia, alegi sunetul sau replica pe care vrei sa o dublezi si pornesti inregistrarea.

dubsmash2

La final poti alege sa salvezi rezultatul sau sa mai incerci o ‘dubla’. Videoclipul final poate fi impartasit cu prietenii cu ajutorul retelelor de socializare.

Ce sunete poti alege? Ai categorii ca hituri actuale sau hituri din anii trecuti, sunete din filme horror, sunete produse de animale sau replici din filme sau desene animate.

In plus, ai posibilitatea de a adauga chiar tu sunete pe care alte persoane sa le poate folosi in videoclipurile lor.

dubsmash3

Am testat si eu si pot spune ca este foarte amuzant. Ce-i drept a trebuit sa trag mai multe ‘duble’ pana am gasit un mix bun, si cu toate astea am ales sa pastrez rezultatul final in telefon. Nu sunt inca pregatita sa merg online cu un astfel de video.

Daca v-am facut curiosi si doriti sa testati, puteti descarca Dubsmash de aici pentru telefoane cu sistem de operare Android si pentru telefoane cu IOS de aici.

s-ar putea sa-ti placa