Acasa Telefoane Huawei P8, noul competitor pentru telefoanele celor de la Samsung

Huawei P8, noul competitor pentru telefoanele celor de la Samsung

by Dragos Schiopu

Huawei-Ascend-P8

Cei de la Samsung au lansat acum o luna la MWC 2015 doua dintre cele mai importante si mai interesante telefoane din lume, mai exact modelele Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge. Pana la momentul de fata pe piata nu exista nici-un fel de terminal care ar putea sa le puna probleme celor de la Samsung, atat din punct de vedere al performantei cat si a celorlalte elemente.

Noul model de telefon a celor de la Huawei, mai exact Huawei P8 promite sa devina un competitor de temut pentru orice smartphone de pe piata, avand unele dintre cele mai performante specificatii cat si un design extrem de atragator. Noul telefon a celor de la Huawei a fost lansat ieri, mai exact pe data de 15 aprilie si promite sa devina cel mai important smartphone al anului.

Conform ultimelor informatii publicate de catre oficialii companiei, se pare ca Huawei P8 beneficiaza de un ecran de 5.2 inch, la o rezolutie full HD, un procesor Kirin cu opt nuclee si 3GB de memorie RAM. Cei de la Huawei nu au ezitat sa insiste la capitolul camerei foto, avand 13 megapixeli cat si un pixel alb suplimentar cu ajutorul caruia se va putea crea spectrul RGBW. Pixelul, este capabil sa introduca o tonalitate mai buna a culorilor cat si accentuarea mai multor detalii.

Precum au spus si producatorii, camera are o eficienta cu 32% mai mult din punct de vedere a contrastului si luminiozitatii, facand o comparatie cu celelalte dispozitive ce sunt la momentul de fata pe piata. Cei de la Huawei nu se opresc aici, anuntand ca noul telefon beneficiaza si de doua antene pentru un semnal cat mai puternic si fara variatii.

Ca o concluzie a tuturor informatiilor enuntate mai sus, noul telefon Huawei P8 pare a fi extrem de bine gandit, atat pentru business cat si pentru multimedia, beneficiind de unele dintre cele mai interesante si mai bune tehnologii, integrate vreodata pe un terminal mobil.

https://www.youtube.com/watch?v=ftz_kpaLefg

s-ar putea sa-ti placa