Acasa Diverse Duracell ofera posibilitatea de a incarca wireless telefoanele

Duracell ofera posibilitatea de a incarca wireless telefoanele

by Dragos Schiopu

In ceea ce priveste telefoanele inteligente, probabil unul dintre cele mai importante lucruri care se vor intampla in perioada urmatoare este acela ca ne vom putea incarca telefonul prin intermediul tehnologiei wireless. Deja tot mai multe companii ofera metode prin care ne putem incarca telefoanele fara sa stam la cel mult un metru de priza iar in randurile urmatoare va voi prezenta metoda celor de la Duracell.

Despre Duracell cu siguranta ati mai auzit pana acum. Este o companie cunoscuta de o mare parte dintre noi pentru faptul ca ofera niste baterii de calitate superioara. Incarcarea wireless este posibila prin intermediul unui dispozitiv numit Powermat care foloseste inductie electromagnetica fiind alcatuit din doua componente: receptorul si baza de incarcare.

Receptorul se conectează la port-ul microUSB iar mai apoi bateria telefonului va fi incarcata. Chir daca pare un dispozitiv foarte tare, pot spune ca pretul nu este prea exagerat. Powermat are un pret de doar 54 de dolari iar cei de la Duracell isi propun ca in curand bazele de incarcare sa se regaseasca si in locurile publice. In acest sens Duracell a realizat deja un parteneriat cu cei de la Starbucks.

Asadar este foarte probabil ca in curand sa ne plimbam prin oras si in tot acest timp telefonul nostru sa se incarce. Suna bine nu?

Powermat

s-ar putea sa-ti placa