Acasa Portabile Huawei Honor Zero Smartwatch

Huawei Honor Zero Smartwatch

by Dragos Schiopu

Huawei Honor zero smartwatch este un ceas inteligent caracterizat prin simplitate atat in design, cat si ca soft. Nu este un smartwatch care vine cu Android avand specificatii ceva mai slabe decat orice alt device de acest gen, dar in acelasi timp este si cel mai subtire ceas inteligent de pe piata. Acesta include cateva functii specifice unui smartwatch pe care le voi prezenta imediat. Si bateria este foarte mica, iar teoretic el ar trebui sa reziste 15 zile in standby, desi eu cred ca poate maxim 7-8 zile si rezista la 2-3 zile de utilizare. Per total el este un dispozitiv elegant.

Huawei Honor Zero Smartwatch

V-ati obisnuit sa vedeti din ce in ce smartwatch-uri mai performante si mai groase, insa Huawei face un pas inapoi la capitolul performanta si unul inainte pentru eleganta. Astfel, rezulta Huawei Honor Zero, un ceas ce nu se vrea performant, ci frumos, dar in acelasi timp suficient de inteligent pentru a intra in categoria smartwatch-urilor. Rezultatul este destul de bun, mai ales ca ofera si ceva functii utile precum inregistrarea pasilor sau afisarea pulsului.

Acest ceas are un ecran de 1.06 inci si o rezolutie de 128 x 128 pixeli, display-ul fiind de tip Oled. Este unul dintre cele mai mici ecrane de pe piata pentru aceasta categorie de produse, dar trebuie tinut cont ca este unul dintre cele mai subtiri ceasuri inteligente.

Bateria are in schimb doar 70 mAh. Citind specificatiile lui, acest ceas ar putea rezista 2 zile de utilizare, dar nu sunt incantat sa vad doar 70 mAh. Avand in vedere dimensiunea ceasului, se putea pune lejer 120 mAh. Timpul de incarcare este si el de o ora si treizeci de minute, putin cam mult totusi.

Compatibilitatea acestui ceas este destul de buna. Huawei Zero smartwatch utilizeaza Bluetooth 4.1 si se poate conecta la un dispozitiv cu Android 4.4 (cel putin) sau la unul cu iOS minim versiunea 7.

Ca un ultim aspect, acest ceas vine si cu un certificat IP68 care indica faptul ca el este rezistent la apa. Este si indicat ca orice smartwatch sa detina un astfel de certificat.

Ceasul se poate achizitiona a pretul de 90 de dolari, dar exista si un cupon de reducere GBZERO, iar pretul scade la 75 de dolari.

s-ar putea sa-ti placa