Acasa Telefoane Huawei Ascend G6

Huawei Ascend G6

by Dragos Schiopu

Huawei aduce la Mobile World Congress un smartphone pentru piata de mijloc avand specificatii bune, printre care un procesor quad core de la Qualcomm, display de 4,3 inci si interfata Emotion 2.0 UI Lite.

huawei asgend g6

Huawei aduce un smartphone accesibil ce ar trebui sa coste undeva in jurul la 250 de euro (probabil versiunea LTE). Telefonul are carcasa din plastic, dar este foarte bine lucrata si da senzatia ca ar parea aluminiu. Procesorul este Qualcomm Snapdragon 400 MSM8926 si suporta 3G si LTE, astfel telefonul va veni in doua variante (unul cu 3G care va avea Qualcomm Snapdragon 200 si unul cu LTE). La GPU avem un Adreno 305, foarte bun si pentru ultimele jocuri. Are 1GB de memorie RAM si 8GB de memorie interna. Camera principala are 8MP cu BSI autofocus si LED, iar cea secundara 5MP. Bateria are 2000 mAh, dar nu voi mai comenta despre baterie. Oricum, eu voi fi impresionat nu cand vor aparea telefoane cu 16 nuclee, ci baterii adevarate pentru smartphone-uri. O funtie interesanta pentru un telefon nu prea scump este NFC. Sistemul de operare rulat este Android 4.3

huawei g6

Pentru momend Huawei nu a anuntat o data oficiala de lansare, dar nu ar trebui sa dureze mult pana cand vom vedea acest telefon si in magazine.

s-ar putea sa-ti placa