Acasa Telefoane Sony Xperia Z2 prezentat la MWC

Sony Xperia Z2 prezentat la MWC

by Dragos Schiopu

Sony a lansat astazi upgrade-ul pentru Xperia Z1, un upgrade care vine la mai putin de 6 luni fata de predecesorul sau. Noul telefon vine intr-o carcasa de aluminiu rezistenta la praf si apa.

Sony-Xperia-Z2

Telefonul se remarca prin posibilitatea de a inregistra la formatul 4K, dar si prin display-ul sau de 5,2 inci IPS full HD (1920x1080p) cu tehnologia Triluminos Bravia.

Partea hardware este foarte impresionanta, avand un procesor Qualcomm Spandragon 801 quad core de 2,3 Ghz si 3GB de RAM. Aceasta confiiguratie plaseaza Xperia Z2 in topul telefoanelor. Nu stiu un telefon la fel de puternic, cu un display la fel de bun si posibilitate de filmare la 4K. Sony ofera toate acestea intr-un singur device, Xperia Z2.

sony xperia z2

Camera de pe acest terminal are un senzor Exmor RS de 20,7 MP care ofera funtii de stabilizare a imaginii si filmare high speed la 120 cadre pe secunda si rezolutie 720p. Cred ca singurul rival pentru Nokia (in domeniul camerelor de pe terminalele mobile) este Sony. Nici un alt concurent nu poate rivaliza cu Nokia pe acest segment, poate doar Sony si reuseste sa impresioneze placut. Camera frontala este de doar 2 MP, dar este foarte buna si la aceasta rezolutie.

Un accesoriu premiu pe care Sony il include in pachet sunt castile MDR NC31EM, care pot anula zgomotul de fundal. Astfel, Noul Z2 vine ca un upgrade pentru primul model fiind putin mai subtire si mai lung, dar oferind o experienta foarte buna pe partea foto, dar nu numai.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Francisc Vasile 24-02-2014 - 14:55

Display și procesor asemănător le găsim la X1 Xtreme, de la Allview. Însă cu formatul 4k, chiar devine rival serios pentru note 3 acest sony. să vedem teste cu un terminal user end însă….

Comentariile sunt inchise.