Acasa Telefoane MWC 2015: HTC One M9 a fost lansat! Vezi primele fotografii cu noul terminal HTC si lista completa cu specificatii!

MWC 2015: HTC One M9 a fost lansat! Vezi primele fotografii cu noul terminal HTC si lista completa cu specificatii!

by Dragos Schiopu

Astazi la conferinta de la Barcelona cei de la HTC au prezentat si au lansat oficial noul lor terminal mobil, mai exact HTC One M9. Un design unic, o camera extrem de buna si functii nemaintalnite au tinut cu sufletul la gura o multime de pasionati si fani ai companiei. Da, dupa lungi asteptari cei de la HTC in sfarsit au lansat cel mai interesant telefon din ultimii ani.

Peter Chou, CEO-ul companiei a fost cel care a deschis intreaga prezentare. A fost primul care a pus cel mai mult accent pe design-ul unic al telefonului. Drew Bamford, lead software designer, a confirmat unul dintre cele mai importante lucruri ale acestui terminal mobil, mai exact procesorul, care conform spuselor celor de la HTC pare sa fie cel mai puternic de pe piata la acest moment (Qualcomm Snapdragon 810).

Telefonul vine cu o camera de 20MP si cu un software dedicat ce poate sa ajute la editarea pozelor. Camera din fata a fost si ea scoasa in evidenta putand sa faca acum unele dintre cele mai bune selfie-uri din lume, avand posibilitatea sa capteze si mai multa lumina in comparatie cu alte camere de pe terminalele mobile.

Cei de la HTC ca de obicei pun accentul pe sunet, integrand un sistem 5.1 Surround Boom Sound de foarte buna calitate si oportunitea de conectare rapida la alte sisteme audio din casa. Telefonul va veni in 4 culori, auriu, alb gri si roz. Se pare ca cei de la HTC s-au pus serios pe treaba prezentand si un Grip, mai exact un fitness tracker extrem de inteligent cu 5 senzori ce promite sa ajute la mentirea unei siluete perfecte cat si la un mod de viata mult mai sanatos.

Vive este un alt modul lansat de acestia ce urmeaza sa fie pe piata pana la sfarsitul anului, propriul lor dispozitiv cu ajutorul careia realitatea augumentata poate sa devina mult mai usor de accesat.

Specificatiile complete ale lui HTC One M9:

1

5 4 3 2

https://www.youtube.com/watch?v=BWhM_oHr558

s-ar putea sa-ti placa