Acasa Portabile MWC 2015: HTC Grip ar putea sa detroneze Gear Fit-ul celor de la Samsung

MWC 2015: HTC Grip ar putea sa detroneze Gear Fit-ul celor de la Samsung

by Dragos Schiopu

2

Dupa cum bine stiti astazi la Barcelona cei de la HTC au lansat noul lor model de terminal mobil, HTC One M9. Odata cu acest dispozitiv cei de la HTC au mai lansat si adversarul de temut pentru Gear Fit-ul celor de la Samsung, mai exact HTC Grip. HTC Grip, este prima bratara dedicata pentru fitness a taiwanezilor ce vine cu o gramada de functii interesante.

Conform spuselor CEO-ului companiei, Peter Chou, se pare ca HTC Grip reprezinta defapt o rampa de lansare pentru viitoarele lor dispozitive de acest gen. Se pare ca cei de la Samsung si-au gasit in sfarsit „nasul”, si-au gasit un competitor cu adevarat puternic cu care va avea mari probleme pe viitor.

2

Bratara HTC Grip este dotata cu cinci senzori de precizie, inclusiv si un modul de GPS. Display-ul este curbat, iar cei de la HTC au introdus unul dintre mai importante soft-uri cu ajutorul caruia bratara va fi capabila sa monitorizeze activitatea din anumite sport-uri practicate de beneficiar. HTC in trecut a incheiat un parteneriat cu Under Armour fapt ce le permite sa sincronizeze datele de pe HTC Grip catre baza de date cu aplicatia Record. Astfel cu ajutorul acestui sistem utilizatorul va avea acces la propria retea interactiva ce monitorizeaza in fiecare zi progresul oferind totodata si cateva sfaturi cu privire la modul de antrenament.

Pentru partea de specificatii bratara sta extrem de bine avand un display de 1.8 inch cu o rezolutie de 160 x 32 de pixeli, 16MB de memorie flash si 8MB SRAM. Bratara HTC Grip este rezistenta la apa, are inclusiv pana si un giroscop, este compatibila cu orice dispozitiv care ruleaza Android 4.3, sau o versiune mai recenta a acestuia. Bateria are o autonomie de pana la 5 ore cu GPS-ul pornit si o capacitate de 100mAh.

Cei de la HTC se pare ca au intrat serios pe piata, vor sa isi gaseasca tot mai multi competitori carora sa le dovedeasca potentialul tehnologiilor folosite de ei.

s-ar putea sa-ti placa