Acasa Telefoane HTC One M8 din plastic va aparea luna viitoare!

HTC One M8 din plastic va aparea luna viitoare!

by Dragos Schiopu

Probabil cel mai mare avantaj al telefonului HTC One M8 este carcasa de aluminiu, dar probabil este si motivul pretului destul de mare al smartphone-ului. Insa acest design unic datorat aluminiului din carcasa poate face ca HTC sa piarda multi clienti doar din cauza categoriei de pret. Desi smartphone-ul nu are pretul exagerat, producatorii taiwanezi s-au gandit sa lanseze pe piata o varianta la jumatate de pret a celui mai recent telefon „high-end” al lor. Insa de unde pretul la jumate? HTC va lansa, cel mai probabil, luna viitoare o varianta cu carcasa din plastic a One M8!

Acesta este actualul design din aluminiu al unuia dintre cele mai bune telefoane aparute recent:

htc-one-m8-duo-camera

Din punct de vedere al specificatiilor, smartphone-ul va fi la fel, doar carcasa schimbandu-se.

Insa care este pretul? Au aparut anumite zvonuri cum ca telefonul ar costa undeva la 483$ (aproximativ 1563 lei) in varianta sim-free(fara abonament) fata de 700 $ cat costa acum varianta cu carcasa din aluminiu.

Asadar, HTCC doreste sa concureze direct cu rivalul Samsung, care a ales din start pentru ultimul sau telefon (Samsung Galaxy S5) o carcasa din plastic, realizand economii importante in privinta costurilor de fabricatie.

s-ar putea sa-ti placa