Acasa Tehnologie HTC are o initiativa interesanta

HTC are o initiativa interesanta

by Dragos Schiopu

rsz_mediIn prezent adevaratele beneficii ale telefoanelor inteligente nu prea sunt luate in considerare, acestea avand o putere de procesare foarte mare care ar putea fi folosita intr-o multime de scopuri. Asadar, HTC apreciaza ca daca vom combina mai multe telefoane vom avea parte de o putere enorma de care vom putea profita, folosind-o in scopuri benefice, in special pentru a ajuta alti oameni.

In ceea ce priveste modul in care vom ajuta alti oameni, HTC are o initiativa interesanta, astfel acestia considerand ca vor putea ajuta la vindecarea anumitor boli precum HIV, cancer, Alzheimer si multe altele. De asemenea tot acestia cred ca vor putea cauta si forme de viata extraterestra precum si ca le vor putea contacta. Multi catalogheaza actiunea celor de la HTC drept una prea indrazneata si fara prea mari sorti de izbanda, insa sunt si cei de parere ca este o initiativa foarte buna, care cu siguranta va aduce doar lucruri bune.

HTC, in acest proiect a facut echipa cu Dr. David Anderson, iar proiectul are numele de „Power To Give”, un nume destul de sugestiv pentru toata lumea. Toti cei care vor sa ia parte la aceasta initiativa trebuie sa stie ca nu au nimic greu de facut, tot de ceea ce au nevoie este aplicatia speciala care va fi disponibila in magazinele de aplicatii, iar dupa ce o descarca trebuie sa o lase sa ruleze in fundal atat timp cat telefonul se incarca si este conectat la WiFi.

Cei de la HTC sustin ca un milion de dispozitive conectate aproape ca vor egala puterea unui supercomputer, bineinteles este vorba de orice telefon inteligent, nu doar cele produse de ei. Momentan HTC va oferi varianta beta a acestei aplicatii pentru toate telefoanele din seriile One si Butterfly, urmand ca apoi sa fie disponibile si pe alte telefoane.

s-ar putea sa-ti placa