Acasa Telefoane HTC Hima ar putea avea si o versiune mai mare: HTC Hima Plus

HTC Hima ar putea avea si o versiune mai mare: HTC Hima Plus

by Dragos Schiopu

Este foarte probabil ca HTC Hima, smartphone-ul pe care l-au pregatit cei de la HTC pentru 2015, sa se bucure de un mare succes in acest an. Fiind un telefon important pentru piata telefoanelor inteligente, au inceput sa apara tot mai multe zvonuri legate de acest telefon.

Un zvon insa pe care am tinut sa il impartasesc si pe Digipedia este acela conform caruia, HTC Hima va dispune si de un telefon mai mare sub numele de HTC One M9 Plus, sau HTC Hima Plus.

Conform zvonurilor acesta va veni dotat cu un ecran de 5.5 inch, Quad HD cu niste margini foarte bine finisate. Procesorul acestuia este posibil sa fie un Qualcomm Snapdragon 810 ce va fi sustinut de o memorie RAM de 3 GB. Camera foto va fi un duala si va dispune de un senzor de 20.7 MP.

Legat de partea audio zvonurile spun ca aceasta va dispune de tehnologia Dolby 5.1 iar difuzoarele vor fi Bose.

Deocamdata nu putem fi siguri de niciun zvon aparut insa cert este ca HTC au mai lansat versiuni mai mari al telefoanelor precedente ceea ce ne face sa credem totusi ca zvonurile nu sunt chiar total pe langa subiect. De asemenea putem spune ca americanii au reusit sa creeze un nou trend in ceea ce priveste crearea de versiuni Plus ale telefoanelor care se bucura de succes.

HTC-Hima-Ace-Plus-Specs-5-5-Inch-QHD-Display-Snapdragon-810-Fingerprint-Scanner-469923-3

s-ar putea sa-ti placa