Acasa Telefoane HTC Desire 310 mic si puternic

HTC Desire 310 mic si puternic

by Dragos Schiopu

HTC a anuntat un telefon cu un display de 4,5 inci si procesor quad core destinat pietei entry level, fiind un telefon ce va avea un pret mic dar care va putea rula jocuri sau aplicatii destul de bine.

htc desire 310

Telefoanele ieftine au inceput sa fie din ce in ce mai bune fiind dotate cu procesoare dual core sau chiar quad core. Pe langa asta si memoria RAM a atins 1GB. Astfel, cu un telefon din gama entry level putem sa ne bucuram de jocuri sau aplicatii multimedia destul de bine. Nici HTC Desire 310 nu face exceptie si vine cu un procesor quad core tactat la 1,3 Ghz ajutat de 1GB de memorie RAM. Fiind un produs din gama entry level, memoria interna nu depaseste 4GB din care este posibil sa utilizam doar 2GB ca la celelalte telefoane. Desigur, telefonul suporta card microsSD, iar display-ul are 4,5 inci  cu rezolutie FWVGA.

HTC se lauda ca noul telefon poate rezista 11 ore in modul 3G, oferind o baterie de 2000 mAh. Un alt aspect este grosimea telefonului. Acesta are 11,25 mm ceea ce il face foarte gros pentru anul 2014. De asemenea, camera iese putin in relief ca la modelele cu camere foarte performante, desi Desire 310 dispune de o camera de doar 5MP.

Desi vine cu Android 4,2 cu interfata BlinkFeed noul HTC desire 310 nu prea impresioneaza la design, fiind foarte gros. Greutatea lui este de 140g. HTC nu a anuntat cand va fi lansat oficial si nici pretul acestuia, dar ar trebui sa fie destul de mic avand in vedere specificatiile lui.

s-ar putea sa-ti placa