Acasa Tehnologie HP noua generatie de imprimante

HP noua generatie de imprimante

by Dragos Schiopu

Inca din toamna anului trecut, mai exact de pe 12 septembrie, cei de la HP au facut doua anunturi importante in cadrul conferintei anuale, de la Boston, HP Global Partner Conference, cu privire la noua tehnologie folosita de acestia si noua generatie de imprimante. Unul dintre cele doua anunturi importante se refera la schimbarile aduse pe segmentul imprimantelor multifunctionale A3, cat si informatii cu privire la noua tehnologie de imprimare. Iar cel de-al doilea anunt din cadrul acelei conferinte se refera la faptul ca HP a anuntat achizitionarea diviziei de printing a Samsung Electronics Co.

Ce aduce noua generatie de imprimante?

Ar trebui sa spunem inca de la inceput in ceea ce constau schimbarile, dar si evolutia tehnologiei de imprimare, astfel incat toata lumea sa perceapa cu usurinta procesul transformarii imprimantelor A3 multifunctionale. Astfel putem spune ca HP a lansat 3 platforme PageWide si 13 platforme LaserJet.

Pentru produsele multifunctionale LaserJet Managed vor avea echipamente multifunctionale, color sau monocrom, ce vor avea o viteza de imprimare intre 25 de pagini pe minut si 60 de pagini pe minut. Ceea ce ar mai fi de spus aici despre aceste multifunctionale LaserJet Managed este faptul ca acestea vor fi disponibile din aceasta primavara.

 

Cat despre platformele HP PageWide Enterprise si HP PageWide Pro trebuie sa spunem urmatoarele:

  • au cea mai buna viteza de imprimare  din clasa acestora;
  • poate asigura un consum redus de electricitate fata de produsele cu laser din aceeasi clasa;
  • asigura un pret scazut de service pentru parteneri;
  • cele 3 componente ale arhitecturii HP PageWide pot fi schimbate sau inlocuite cu usurinta (daca este cazul);
  • echipamentele multifunctionale, dar si imprimantele au o viteza de imprimare intre 40 de pagini pe minut si 60 de minut, reusind ca in modul General Office sa ajunga sa printeze cu o viteza de 80 de pagini pe minut;
  • disponibilitatea pentru dispozitivele HP PageWide va fi posibila din primavara acestui an, iar dispozitivele HP PageWide Enterprise vor fi disponibile din aceasta toamna.

Pe langa toate aceste noi informatii despre dispozitivele prezentate mai sus putem spune ca aceasta companie a introdus si servicii de tipul HP Smart Device Service. Iar acest lucru inseamna capacitati de detectare ce sunt bazate pe dispozitiv, dar si un set de instrumente cloud. Ceea ce este interesant este faptul ca HP Smart Device Service se poate descrie astfel:

  • eficientizarea timpului si a costurilor;
  • monitorizare;
  • remediere;
  • anticiparea schimbarii tonerului sau a cartuselor de cerneala;

Toate aceste lucruri putand fi posibile prin sistemul de alerte integrat. De asemenea acest sistem Smart Device Service este compatibil si cu noile echipamente A3, ceea ce va duce la o imbunatarire a timpului de functionare pe dispozitivele diversilor utilizatori. Pe de alta parte si securitatea reprezinta un factor important pentru cei de la HP, astfel incat securitatea in imprimare este elementul cheie ce defineste atat noua tehnologie, cat si noile dispozitive si echipamente multifunctionale A3. Iar pentru cei ce sunt interesati de si mai multe informatii si noutati puteti gasi chiar aici.

 

s-ar putea sa-ti placa