Acasa Tehnologie HAMA România, primii pași „în viteză” în proiecte de sustenabilitate

HAMA România, primii pași „în viteză” în proiecte de sustenabilitate

by Dragos Schiopu

În cadrul unui eveniment care a avut loc la Academia Titi Aur pe data de 14 septembrie, HAMA România a sărbătorit parteneriatul cu Dominic Marcu, acesta fiind pilotul care a revoluționat Motorsportul din România.

Cu un an în urmă pilotul a concurat în premieră mondială în competițiile de Viteză în Coastă cu o mașină electrică. În acest an Dominic Marcu a condus o mașină electrică – Tesla Model 3 Performance, acest model de mașină fiind realizată după un proiect care a fost gândit în proporție de 100% de el.

Printre altele, Dominic Marcu este și primul pilot de pe continentul european care concurează cu un astfel de model, Tesla Model 3 Performance, în competițiile de hill climb și care este modificat în conformitate cu cerințele competiției.

Mai exact pentru cunoscători versiunea standard al acestui model dezvoltă 500 de cai putere și 660 de Newtoni Metru livrați instantaneu, în urma cărora mașina este capabilă să sprinteze de la 0 la 100 km pe oră în 3,2 secunde.

De asemenea, modelul utilizat în competiții a primit pe lângă setul complet de modificări de siguranță, care sunt implicit necesare pentru înscrierea în competiții și un tratament care corespunde reducerea mesei, această mașină fiind cu circa 200 de kilograme mai ușoară decât modelul standard.

Cum compania germană are pe agendă de foarte mult timp proiecte de sustenabilitate acest parteneriat cu Dominic Marcu a venit într-un mod cât se poate de natural pentru cei din cadrul HAMA România. De altfel, HAMA România dezvoltă încă de anul trecut un proiect ambițios, mai exact lansarea unei noi game de produse eco-frendly, printre care amintim de ambalaje de carton reciclat, care sunt imprimate cu cerneală eco, și continuă cu produse realizate din materiale reciclate.

Printre invitații care au luat parte la evenimentul organizat de HAMA s-au numărat jurnaliști, influenceri, dar și parteneri de Business care au avut parte de momente speciale, cu multă adrenalină, surprize și emoții. Totodată invitații au putut să experimenteze pe propria lor piele, alături de Dominic, cum este să ajungi de la 0 la 100 km pe oră în numai 3,2 secunde într-una dintre cele mai inovative mașini de curse ale momentului.

Așadar, HAMA România este una dintre companiile care și-a propus ca an de an să susțină activități competiționale, proiecte sociale, culturale, educaționale, dar și sustenabile, cu o atenție sporită către nevoile consumatorilor și a pieței extrem de dinamice, dar și a solicitărilor care vin din părtea partenerilor săi.

s-ar putea sa-ti placa