Acasa Tehnologie HAMA România lansează “Passion Turn”, căștile care devin o boxă portabilă

HAMA România lansează “Passion Turn”, căștile care devin o boxă portabilă

by Dragos Schiopu

Cu un design aparent obișnuit, căștile Hama „Passion Turn” oferă un confort deosebit la purtare, datorită pernițelor pentru urechi și a benzi reglabile care se pot adapta formei capului. Acest lucru permite utilizatorilor să se bucure de o experiență plăcută pe perioade lungi de utilizare.

Elementul surpriză al căștilor este sistemul inovator 2-în-1, care le permite utilizatorilor să le transforme într-o boxă portabilă și să se bucure de muzică de calitate împreună cu prietenii lor.

„Suntem încântați că lansăm în România un produs de o calitate excepțională! Toți cei care au testat căștile Hama „Passion Turn” au fost surprinși de calitatea impecabilă a sunetului, bogat și echilibrat, dar și de capacitatea lor de a deveni o boxă portabilă. Aceste căști cu funcție dublă sunt un produs ideal pentru o ieșire în aer liber cu prietenii sau într-un club”, a declarat Adelina Panait, Marketing Manager, Hama România.

În plus față de caracteristicile speciale, acest produs vine în sprijinul utilizatorilor și poate fi folosit pentru a efectua apeluri telefonice prin Bluetooth. Microfonul integrat în căști permite utilizatorului să gestioneze ușor redarea muzicii și să răspundă la apeluri telefonice, fără a pierde un apel atunci când ascultă muzică.

Funcția smartphone-ului poate fi controlată prin intermediul unui buton multifuncțional de acceptare/respingere/terminare a apelului/reapelare a ultimului număr. De asemenea, utilizatorul beneficiază de ajutorul asistenților vocali Siri și Google, care raportează atunci când conexiunea Bluetooth a reușit și răspund la comenzi vocale.

Căștile Hama „Passion Turn” pot funcționa independent de telefon prin intermediul player-ului integrat și al slotului de memorie micro SD. Produsul are un egalizator cu trei efecte sonore diferite, iar modurile pot fi

s-ar putea sa-ti placa