Acasa Diverse Cum sa exersezi pentru examenul auto de pe telefon

Cum sa exersezi pentru examenul auto de pe telefon

by Dragos Schiopu

Fiecare om ce isi doreste sa obtina carnetul de sofer poate fi coplesit de dificultatea parcursului de pregatire. Orele de condus si invatatul suplimentar pot cauza probleme chiar si celor care se considera deja experimentati. Numaratoarea inversa pana la probele decisive, sala si traseul, este o sursa de stres pentru toti cei care vor sa obtina statutul de sofer. Tocmai pentru a diminua nesiguranta care inevitabil apare in sufletul oricarui elev atunci cand se pregateste de “testul final”, expertii au creat diverse website-uri si aplicatii mobile care sa permita oricarui doritor sa isi exerseze cunostintele teoretice.

Cum se desfasoara proba teoretica? 

Proba teoretica a examenului de soferi este prima la care candidatii vor avea sansa sa demonstreze daca sunt pregatiti sa devina conducatori auto autorizati si daca au acumulat pe parcursul lunilor de pregatire toate informatiile de care au nevoie pentru a circula in conditii optime. Acest examen consta in 26 de intrebari, iar dupa rezolvarea corecta a cel putin 22 participantii sunt declarati admisi. In functie de categoria de permis pentru care candideaza, setul de intrebari, dar si pregatirea pentru examen difera. Pentru a stii la ce sa se astepte, atunci cand intra in sala in care vor sustine proba teoretica, elevii au sansa sa descopere diverse chestionare online. 

De ce sa rezolvi chestionare pe i-drpciv.ro?

Site-urile de chestionare reprezinta un ajutor foarte important pentru cei care se pregatesc sa sustina examenul auto. Pentru peroanele care inca sunt nesigure de cantitatea de informatie pe care au acumulat-o din Legislatia Rutiera, exista chestionare pe i-drpciv.ro, perfecte pentru ca fiecare elev sa stie nivelul la care se situeaza. Intrebarile pe care expertii auto le pun la dispozitia candidatilor sunt extrase din fiecare capitol din cartea de teorie si au scopul de a-i ajuta pe viitorii soferi sa inteleaga mai usor regulile de circulatie. Totodata, drpciv.ro asigura tuturor elevilor posibilitatea de a lucra chestionare auto indiferent ca se afla in statia de autobuz, in metrou, la scoala sau la job. 

Ce atributiuni au elevii pe parcursul pregatirii pentru carnetul de sofer? 

Candidatii care se pregatesc sa devina soferi trebuie sa se asigure ca nu trec peste nicio intrebare din chestionarele pe care le rezolva online, fara sa o inteleaga in totalitate. In cazul in care exista anumite neclaritati, acestia au atributiunea de a ruga instructorul auto sa vina cu o explicatie. 

Fiecare om parcurge diferit pregatirea pentru examenul auto. Determinarea fiecarui candidat este un factor cheie cand vine vorba despre cele doua probe: sala si traseul. Pentru a obtine rezultatul admis, orice persoana trebuie sa faca anumite compromisuri si sa fie gata sa investeasca timp pentru a-si indeplini visul de a conduce.

s-ar putea sa-ti placa