Acasa Diverse WD Purple™NV – solutia optima de stocare dedicata sistemelor NVR

WD Purple™NV – solutia optima de stocare dedicata sistemelor NVR

by Dragos Schiopu

WD®, o companie a Western Digital (NASDAQ: WDC) si lider mondial in materie de stocare, anunta lansarea WD Purple™ NV. Unitatea de stocare de 3.5″ are o capacitate de stocare de 4 sau 6TB si este dedicata sistemelor de supraveghere. Prin comparatie cu unitatile Purple lansate anul trecut, WD Purple NV este dedicata sistemelor de supraveghere complexe, care necesita folosirea mai multor camere, acest scenariu facand necesara o capacitate de stocare mare si o fiabilitate sporita.

Datorita capacitatii mari de stocare, Purple NV permite o pastrare mai indelungata a materialelor inregistrate, pentru o analiza sau o referinta ulterioara. Mai mult, unitatea a fost dezvoltata pentru a functiona 24/7, are un consum redus de energie si dispune de o serie de caracteristici speciale ce se regasesc integrate de obicei in unitati mult mai scumpe.

„Piata de echipamente de supraveghere video este intr-o continua expansiune datorita cresterii numarului sistemelor dedicate IMM-urilor si scaderii generale a pretului. Unitatile WD Purple NV au fost optimizate special pentru integrarea in sistemele digitale NVR, oferind o redare HD mai buna a continutului inregistrat. Astfel, noile hard disk-uri reprezinta alegerea optima pentru cei aflati in cautarea de unitati de stocare dedicate sistemelor NVR care sa permita inregistrare si redare video de calitate”, a declarat Matt Rutledge, Senior Vice President al WD HDD Marketing.

WD Purple NV - 6TB

Caracteristici
Unitatile WD Purple NV sunt echipate cu o serie de caracteristici proprii numai WD, printre care:
AllFrame™ – combinata cu suportul ATA de streaming, tehnologia AllFrame™ ajuta la reducerea numarului de cadre pierdute printr-o solutie de politici de administrare a cache-ului. WD Purple include upgrade-uri unice de firmware care protejeaza in timp sistemul de supraveghere.

Protectie Premium – Creat prin folosirea de materiale rezistente, WD Purple NV dispune de o fiabilitate sporita.

Suport pentru un numar mare de camere – Unitatile WD Purple NV sunt optimizate pentru a fi folosite in solutii de supraveghere ce folosesc un numar mare de camere, oferind astfel utilizatorilor si companiilor flexibilitate pentru a putea upgrada sau extinde sistemul de supraveghere in timp, in functie de necesitati. Capacitatile de stocare mari permit, de asemenea, pastrarea materialului inregistrat pentru o perioada de timp mai indelungata.

s-ar putea sa-ti placa