Acasa Jocuri GTA: San Andreas disponibil pe Windows Phone

GTA: San Andreas disponibil pe Windows Phone

by Dragos Schiopu

Grand Theft Auto: San Andreas este un joc video de actiune si aventura. Jocul a fost dezvoltat de catre Rockstar North. Jocul este disponibil pe PlayStation, Windows, Xbox si mai nou si pe Windows Phone.

Jocul este disponibil in magazinul Windows Phone de mai bine de 1 an cu un pret de 5.99 euro. Nu exista versiune pentru a incerca jocul gratuit.

GTA: San Andreas are o dimensiune de 20 MB + 2.5 GB suplimentari, care se descarca din meniul jocului. Atentie: este recomandat sa faceti descarcarea cu telefonul la incarcat, pentru ca riscati sa se intrerupa descarcarea si doar printr-o conexiune wi-fi, a celor 2.5 GB suplimentari. Chiar daca aveti un abonament de date nelimitat, cei 2.5 GB nu se pot descarca prin datele mobile.

Ultima actualizare a jocului a fost in data de 10.11.2014. Continutul jocului este evaluat la 18+ conform Pegi™. Jocul este la versiunea 1.0.0.2.

GTA: San Andreas este disponibil in urmatoare limbi: engleza, franceza, italiana, germana, spaniola, rusa si japoneza. Jocul este disponibil pentru dispozitivele cu Windows Phone 8 si Windows Phone 8.1

Principalele caracteristici ale jocului:

  • experienta vizuala cu setari reglabile.
  • 3 programe de control diferite si personalizate al butoanelor de control.
  • grafica de inalta rezolutie construita special pentru dispozitivele mobile.

Pe pagina jocului din magazinul Windows Phone, GTA: San Andreas, dezvoltatorul jocului prezinta doar unele modele de telefoane pe care este suportat jocul. Jocul este disponibil pe urmatoarele dispozitive: Nokia Lumia 1520, 1320, 822, 820, 810, HTC: 8XT.

Din comentariile utilizatorilor care au incercat jocul, reiese ca nu prea se merita sa cumparati jocul, pentru ca sunt foarte multe bug-uri si da foarte repede crash-uri. Cei de la Rockstar Games ar trebuie sa se puna pe treaba si sa faca versiunea pentru Windows Phone mai stabila si fara atatea bug-uri, daca vor sa obtina profit si de la utilizatorii de Windows Phone.

GTA: San Andreas pentru Windows Phone se poate descarca de aici la pretul de 5.99 euro. GTA: San Andreas este disponibil si pentru Android la pretul de 24.99 lei si se poate descarca de aici.

Versiunea pentru Android este mult mai stabila, fara bug-uri si crash-uri. Pe Android jocul ruleaza fara probleme pe LG G2, Samsung Galaxy Tab3 si pe multe alte dispozitive

s-ar putea sa-ti placa