Acasa Jocuri GTA Online Heists disponibil pentru PS3 si PS4

GTA Online Heists disponibil pentru PS3 si PS4

by Dragos Schiopu

h

Dupa ce cei de la RockStar si-au batut joc amanand de zeci de ori lansarea lui GTA 5, dezvoltatorii s-au gandit sa ofere modul Heists gratuit pentru toti posesorii jocului pe consolele PS4 si PS3. Conform informatiilor publicate de acestia, in aceasta perioada trebuia sa apara GTA 5 pe PC, insa datorita unor nereguli si nesimtiri intinse la maxim, RockStar ofera doar un mod multiplayer.

Grand Theft Auto 5 este unul dintre cele mai asteptate jocuri ale anului pentru PC, cu toate ca a trecut destul de mult timp de cand a fost lansat pe console. Dupa ce producatorii au postat pe internet tot felul de fotografii in care isi prezentau noul mod online pentru GTA 5, mai exact modul Heists, se pare ca in sfarsit compania a confirmat oficial lansarea. Modul Heists necesita 4 jucatori simultan, pusi in situatia de a sparge banci, de a crea anumite gasti si alte diverse tipuri de jafuri la scara larga. Ca de obicei intreaga actiune se va petrece in jurul celor doua teritorii, Los Santos si Blaine County, insa aventurile in grupuri conform spuselor acestora ar trebui sa fie mai intense, cu premii pe masura riscului.
Aparent, modulul nou introdus nu este deloc usor, intrucat cei care vor sa primeasca premii generoase vor trebui sa munceasca suficient de mult pentru a castiga o anumita misiune si a pune mana pe unele dintre cele mai mari premii din joc. Jucatorii vor putea primi o singura data marele bonus, Special Heist Completion, cu scopul de ai stimula financiar intr-un mod semnificativ pe playeri. Cei de la RockStar s-au gandit sa creeze un amalgan de provocari cu ajutorul carora sa va tina atentia atintita asupra noului lor mod.

Cu toate acestea, vom mai avea de asteptat pana cand GTA 5 sa se lanseze si pe PC, nu se stie insa daca cei de la RockStar vor mai face inca o amanare. Suntem obisnuiti, de acum nu ne asteptam sa mai vedem jocul, pur si simplu asteptam si aflam ce se intampla pe viitor.

s-ar putea sa-ti placa