Acasa Telefoane Gresso Regal Gold, un smartphone de lux

Gresso Regal Gold, un smartphone de lux

by Dragos Schiopu

Elvetia este, probabil, singura tara in care o companie se axeaza in mod special pe smartphone-urile de lux. Aceste smartphone-uri de lux sunt dezvoltate pentru acele persoane care au un buzunar mai larg din punct de vedere financiar si pentru cei care vor sa atraga atentia celorlalti din jur.

Gresso-Regal-Gold-6

Compania Gresso a creeat ultimul sau smartphone de lux din seria Regal. Acest smartphone se numeste Gresso Regal Gold, si la fel ca celelalte dispozitive creeate de aceasta companie va fi in editie limitata. Doar 999 de bucati vor fi facute, fiecare dispozitiv va veni cu o placuta de aur de 18k, pe care va fi inscriptionat numarul de serie a fiecarui dispozitiv, individual. Daca suntem printre cei 999 de persoane care va detine un astfel de dispozitiv, trebuie sa stim ca putem sa ne alegem ce numar de serie dorim.

Acest smartphone de lux este realizat din aur acoperit cu PVD titan. Aceasta tehnica cu PVD titan este folosita de ceasornicarii elvetieni pentru ca creste rezistenta la zgarieturi. Carcasa telefonului este realizata dintr-o placa de titan de gradul 5, care este utilizata in industria aerospatiala. Procesul de prelucrare dureaza 8 ore pentru fiecare 8.8 mm de aur pentru smartphone, 3 ore pentru panoul din spate, care se realizeaza manual iar fiecare telefon este facut de un singur specialist.

Smartphone-ul Gresso Regal Gold va rula o versiune de Android, momentan nu se stie exact care versiune. Dispune de un ecran de 5 inch, 1080 pixeli care este protejat de Corning Gorilla Glass. Camera principala este de 13 MP cu flash LED iar camera frontala este de 5 MP. Procesorul va rula pe o frecventa de 1.5 GHz quad-core, iar modelul este unul necunoscut momentan. Smartphone-ul ruleaza pe o memorie ram de 2 GB si va beneficia de o memorie interna de 32 GB. Smartphone-ul are suport 3G dar nu va beneficia si de 4G.

Daca va doriti un astfel de smartphone de lux, compania va expedia acest smartphone oriunde in lume, atat timp cat sunteti dispus sa cheltuiti nu mai putin de 6.000 de dolari. La un asemenea pret, expedierea smartphone-ului va fi gratuita.

s-ar putea sa-ti placa