Acasa Diverse Google Street View te invita sa explorezi adancurile oceanului

Google Street View te invita sa explorezi adancurile oceanului

by Dragos Schiopu

cz

De cele mai multe ori, dezvoltatorii de la Google au lansat unele dintre cele mai controversate module, astazi venind cu o varianta si mai interesanta si anume aceea de a adauga Google Street View chiar si sub apa. Mai exact, este vorba despre o noua metoda prin care acestia au reusit sa ofere o experienta unica, direct din adancurile oceanului.

Daca pana acum Google ne-a oferit sansa de a viziona modul in care arata Hawaii, garile si aeroporturile chiar si raul, iata ca de data aceasta vom avea oportunitatea de a intelege cum arata si universul subacvatic. Dezvoltatorii au publicat imagini direct din adancurile a peste 40 de mari si oceane, printre care si Samoa Americana, Oceanul Pacific, Insulele Chagos si Oceanul Indian, astfel incat sa ofere o gama diversificata si sa le permita utilizatorilor sa vada in detaliu fiecare amanunt din zona respectiva. In imagini sunt surprinse cele mai frumoase fiinte subacvatice, cat si celelalte elemente ce altcatuiesc o noua lume, un nou univers la care cu siguranta nu ai avea cum sa ajungi prea des in viata reala.

Noua metoda folosita de catre cei de la Google, reprezinta un pas inainte in tot ceea ce au facut pana acum, intrucat daca Street View oferea doar imagini de la suprafata, acum avem sansa sa exploram lumea din adancurile oceanelor. Imaginile nu au fost publicate doar pentru ati oferi sansa de a te bucura de o experienta subacvatica, cei de la Google au dorit sa demonstreze cat de mult a influentat poluarea si care sunt consecintele acesteia.

Printre multe alte zone interesante si fascinante, va prezentam o balena cu cocoasa in Insulele Cook, o testoasa care inoata langa Insulele Solomon, un grup de rechini albi in Australia si un peste urias in Bali.

Inginerii de la Google planuiesc sa trimita in continuare echipe, sa faca fotografii in adancurile apelor, astfel incat oamenii sa inteleaga mai bine ce se intampla cu poluarea si ce efect are asupra animalelor si plantelor din apa.

s-ar putea sa-ti placa