Acasa Tehnologie Google pregateste lansarea Nexus 6 cu Android in stare pura

Google pregateste lansarea Nexus 6 cu Android in stare pura

by Dragos Schiopu

In partea a doua a lunii octombrie, Google va lansa Nexus 6, un smartphone cu versiune de Android in stare pura, fara interfata modificata de producator. 

nexus 6

Dispozitivul cu specificatii de top produs de Motorola va veni cu iconite redesenate, dar si cu un folder pentru Google Drive si pentru aplicatiile de editare.

Zvonurile aparute pe gsmarena.com spun ca noul smartphone va avea ecran de 5,9 inch QHD cu 496ppi, o camera principala de 13 MP si procesor Snapdragon 805 de la Qualcomm. Aceleasi zvonuri anunta existenta unor difuzoare stereo pe partea din fata a dispozitivului. Nexus 6 va fi compatibil LTE si va avea 3GB de RAM si 32 GB memorie interna.

Interesanta si asteptata cu nerabdare este versiunea de Android cu care Nexus 6 va fi dotat, versiune promisa de Google ca cea mai pura si originala intalnita pana acum pe un smartphone cu Android. De retinut este si ca gadgeturile din gama Nexus sunt primele care primesc update-uri ale sistemului de operare Android, iar preturile lor sunt atractive comparativ cu varfurile de gama de pe piata, de la Samsung, LG si HTC.

Ca design, Nexus 6 ar urma sa semene destul de bine cu Moto X, doar ca va fi mai mare. El va avea si noul incarcator turbo de la Motorola.

s-ar putea sa-ti placa