Acasa Telefoane Google Nexus 6 rezistent la apa, la fel ca Moto X

Google Nexus 6 rezistent la apa, la fel ca Moto X

by Dragos Schiopu

Fara sa se foloseasca de un eveniment special, Google a anuntat ieri, 15 octombrie, in parteneriat cu Motorola, Nexus 6, un smartphone de 6 inch ce ruleaza Android 5.0 Lollipop. 

nexus 6

Desi Google nu face un mare atu din rezistenta la apa, Motorola afiseaza pe site-ul sau, la pagina de specificatii, Nexus 6 rezistent la apa, fara sa specifice daca smartphone-ul este rezistent la un contact accidental cu apa sau la o scufundare intentionata.

Nexus 6 are un ecran AMOLED, rezolutie QHD, procesor Snapdragon 805 si 3GB de RAM. Spatiu de stocare intern poate fi de 32 sau 64 de GB, fara posibilitate de extindere.

nexus6

Camera foto principala are 13 MP si inregistreaza 4K, cea secundara are 2 MP.

Desi nu au fost confirmate preturi, este de asteptat ca in Europa, Nexus 6 de 32 GB sa coste 569 euro, in timp ce versiunea de 64 GB sa coste 649 euro.

 

http://youtu.be/wk-PY2dBKaA

Google nu va inceta sa vanda LG Nexus 5, iar preturile raman neschimbate, 329 euro pentru modelul cu 16 GB si 399 pentru modelul 64 GB. Nexus 5 va primi de asemenea Android 5.0 Lollipop, in urma unui update de soft ce va fi disponibil in viitorul apropiat.

s-ar putea sa-ti placa