Acasa Telefoane Camera de 20 MP si ecran cu safir de cristal – zvonuri despre LG G4

Camera de 20 MP si ecran cu safir de cristal – zvonuri despre LG G4

by Dragos Schiopu

LG G4 va fi prezentat in 2015 la expozitia Korea Electronics Show si ar urma sa apara pe piata in luna mai a aceluiasi an.

LG-G4

Zvonurile aparute pe internet i-au bucurat pe fanii LG, care asteapta cu nerabdare aparitia smartphonului. Primul zvon este legat de camera foto care se pare va fi dotata cu un senzor de 20,7 megapixeli. Daca modelul precedent, LG G3, dispune de o camera de 13 megapixeli si un sistem optic de stabilizare, noul model va aduce modificari importante: senzor de 20,7 megapixeli, sistem imbunatatit de stabilizare a imaginii si unghi de corectie a senzorului marit de la 0,5 la 0,7.

Alte zvonuri vorbesc despre faptul ca ecranul noului smartphone va fi acoperit cu safir de cristal. Initial se credea ca iPhone 6 si iPhone 6 Plus vor beneficia de o astfel de protectie, insa acest lucru nu s-a intamplat, spre dezamagirea fanilor Apple.

Se mai presupune ca LG G4 va fi dotat cu un procesor Snapdragon 810. Acesta este unul de ultima generatie, cu o arhitectura pe 64 de biti si ar putea sa-si faca aparitia si pe HTC One M9, dar si în Samsung Galaxy S6.

Avand in vedere specificatiile, desi doar la nivel de zvon deocamdata, LG G4 ar putea ajunge pe piata de telefonie din Romania la un pret de peste 3000 de RON.

s-ar putea sa-ti placa