Acasa Jocuri Google Feud, cat de bine iti cunosti motorul de cautare?

Google Feud, cat de bine iti cunosti motorul de cautare?

by Dragos Schiopu

Faptul ca Google ne ofera mereu sugestii de cautare reprezinta un mare avantaj al acestuia. Uneori suntem ajutati chiar foarte mult de aceste sugestii, mai ales atunci cand dorim sa aflam diferite lucruri interesante. De asemenea sugestiile de cautare fac ca acest proces sa fie si mai rapid astfel incat nu mai suntem nevoiti sa scriem intreaga propozitie sau toate cuvintele cheie deoarece Google stie ce dorim sa cautam si astfel ne sugereaza interogatia pe care dorim sa o introducem.

Totusi daca acest motor de cautare ne cunoaste atat de bine astfel incat stie deja ce dorim sa cautam imediat dupa ce introducem primul cuvant in casuta de cautare, noi cat de bine il cunoastem? Pe principiul asta a fost creat Google Feud, un mic joculet care ne permite sa schimbam putin rolurile astfel incat sa ghicim ce ne va sugera motorul de cautare daca scriem un anumit cuvant cheie.

Utilizatorii au la dispozitie 4 categorii ale cautarilor: oameni, intrebari, cultura si nume iar in functie de alegerea facuta, vom fi pusi sa ghicim anumite cuvinte.

Opinia mea este ca Google Feud este un joculet foarte distractiv atunci cand ai cateva minute libere la birou si nu ai altceva de facut astfel incat te poti amuza jucand acest joculet.

google-feud

s-ar putea sa-ti placa