Acasa Diverse Designul YouTube de pe Android a fost imbunatatit

Designul YouTube de pe Android a fost imbunatatit

by Dragos Schiopu

Din cand in cand, site-urile si aplicatiile primesc actualizari de design astfel incat experienta utilizarii lor sa fie cat mai placute. Pe scurt, se schimba cateva culori, se muta cateva elemente sau se adauga noi optiuni astfel incat utilizatorilor sa le fie cat mai usor sa foloseasca respectiva platforma. De un astfel update se bucura si aplicatia de Android pentru Youtube.

Aplicatia vine cu acum cu o schimbare destul de vizibila as putea spune. Mai exact, meniul ce putea fi accesat cu ajutorul unei glisari spre dreapta a fost eliminat. Utilizatorii au acum la dispozitie 4 taburi: Pagina de pornire, Popular pe YouTube, Abonamente si Profil. Toate aceste taburi dispun si de optiuni secundare astfel incat navigarea sa fie cat mai simplificata.

Google_YouTube_Android

Acesta pare asadar un update care are  ca scop principal imbunatatirea sistemului de navigare astfel incat asa se explica si schimbarea meniului pe care utilizatorii il foloseau pana acum. De asemenea nu se stie exact daca de acest update se vor bucura toti utilizatorii telefoanelor cu Android sau daca acesta este doar un experiment. Totusi si in cazul in care este un experiment care se va bucura de succes, cu siguranta imbunatatirea designului va fi introdusa pentru toti utilizatorii care acceseaza platforma de videoclipuri.

s-ar putea sa-ti placa