Acasa Tehnologie Germanos reloaded : avem un nou site

Germanos reloaded : avem un nou site

by Dragos Schiopu

In urma cu mai putin de doua ore, a avut loc mult asteptata relansare a site-ului companiei Germanos Telecom Romania : www.germanos.ro

germanos

In eforturile de a-si consolida titlul de SuperBrand primit in anul 2012 in catalogul Consumer SuperBrands, Germanos isi reorganizeaza imaginea on line, dorind sa ofere clientilor sai design competitiv, usurinta in utilizare. Pasionatii de tehnologie pot accesa acum cu rapiditate orice informatie despre gama de produse ( Germanos-Cosmote-Romtelecom) si servicii comercializata

Practic, retailerul specializat in telefoane mobile si gadgeturi se ajuta pe sine, ajutandu-si clinetii sa cumpere mai simplu. Noile taburi ale site-ului, optiunile de comparare si filtrare au rolul de a facilita alegerile clientilor si a reduce timpul de asteptare alocat fluxul de vanzari.

Un utilizator inregistrat are optiunea de a comanda din fata calculatorului produsele dorite, isi poate alege magazinul de la care ii este comod sa le ridice, este informat in privinta momentului in care acestea ii stau la dispozitie, iar prin integrarea in site a optiunii de localizare Google Maps, acum punctele de vanzare ale companiei sunt acum mult mai usor de gasit.

De asemenea formularul de contact on-line va fi o metoda facila si rapida de a comunica cu potentialii cumparatori, oficialii companiei garantand ca intrebarile primite prin intermediul acestui instrument vor primi raspuns in termen de maxim 24 de ore.

In acelasi timp cu relansarea site-ului, Germanos promite ca va acorda aceeasi atentie ca si pana acum  pregatirii personalului din magazine care reprezinta, de fapt, veriga care „te conecteaza cu tehnologia” .

s-ar putea sa-ti placa